Νίκες των γηπεδούχων στην Α’ ΕΠΣΘ (αποτελέσματα Σαββάτου στις τρεις κατηγορίες)

Με τέσσερα παιχνίδια άνοιξε σήμερα Σάββατο 12/10 η αυλαία του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Και οι τέσσερις γηπεδούχοι νίκησαν. Συγκεκριμένα, ο Σαρακηνός επιβλήθηκε με 3-1 του Αίαντα Σούρπης στο ντέρμπι της ημέρας. Οι «ροσονέρι» έφτασαν εύκολα στη νίκη, καθώς προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Φλίγκος στο 20’ και Τζίκας στο 35’. Στο 61’ ο Λαμπρινίδης πέτυχε το τρίτο τέρμα του Σαρακηνού και το μόνο που κατάφερε ο Αίας ήταν να μειώσει το σκορ σε 3-1 με κεφαλιά του Αραπίτσα στο 70’.

Πολύ εύκολα η Αγία Άννα επικράτησε με 5-0 του Πυράσου στο «Olimpico». Μόλις στο 1ο λεπτό ο Τζοβάρας έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 13’ έγινε το 2-0 με αυτογκόλ. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο παιχνίδι ο Δημολιός πέτυχε τρίτο τέρμα για την Αγία Άννα, η οποία «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στο β’ μέρος οι νικητές πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Καλαμίδα στο 73’ και Γιοβάνη στο 82’.

Στο Σέσκλο η Ακρόπολη έκανε το «τρία στα τρία» επικρατώντας της Δάφνης με 5-0. Ο Παγώνης σημείωσε «χατ τρικ», σκοράροντας τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (25’, 30’, 35’), ο Φουρκιώτης σκόραρε για τρίτο σερί ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 14’ (φτάνοντας τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα), ενώ ο Σπύρος Γκάγκας στο 82’ έγραψε το 5-0.

Η ΑΕ 2002 βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με τον Άρντι στο 40’. Ο Στουμποβίκος με τη λήξη του πρώτου μέρους ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΕ 2002. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα και να πάρουν τη νίκη.
Στο 70’ ο Κούρτι έκανε το 2-1, ενώ στο 80’ ο Στουμποβίκος έγραψε το τελικό 3-1.

Νίκες για Αστέρα και Σκόπελο στη Β’ ΕΠΣΘ
Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ ο Αστέρας Ριζομύλου επικράτησε με 2-0 της Μακρινίτσας εκτός έδρας, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Σιαμέτης στο 7′ και Χαλιμούρδας στο 60′, ενώ η Σκόπελος με γκολ του Προκοπίου στο 80’ πήρε τη νίκη με 1-0 στο παιχνίδι με τον Ελευθεριακό εντός έδρας.

Νίκησε στην πρεμιέρα της Γ’ ΕΠΣΘ ο Α.Σ. Δημητριάς
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ ο Α.Σ. Δημητριάς πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αχιλλέα Αχιλλείου, επικρατώντας με 3-1. Στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με 0-2, με τέρματα των Μπάφα στο 22’, Πετρόπουλου στο 29’, ενώ ο Λουκάς στο 57’ έγραψε το 0-3. Ο Αχιλλέας πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Τσουκάρα στο 66’.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου και στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣΘ είναι τα εξής:
Α’ ΕΠΣΘ
Σαρακηνός-Αίας 3-1
Ακρόπολη-Δάφνη 5-0
ΑΕ 2002-Ιάσων Α.Μ. 3-1
Αγία Άννα-Πύρασος 5-0
Β’ ΕΠΣΘ
Σκόπελος-Ελευθεριακός 1-0
Μακρινίτσα-Αστέρας Ριζ. 0-2
Γ’ ΕΠΣΘ
Αχιλλέας Αχ.-Α.Σ. Δημητριάς 1-3

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις