Ώρα αποδείξεων για Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τα Τρίκαλα (pregame)

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έχει να δώσει σήμερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο το ΑΟ Τρίκαλα στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ολυμπιακό, αφού σε περίπτωση ήττας θα μείνει από νωρίς πίσω στη βαθμολογία. Οι «ερυθρόλευκοι» για να είναι ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν το «τρίποντο» επιβάλλεται να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς και κυρίως να επιδείξουν δύναμη και πάθος.
Οι Στεφάνοβιτς και Ράντι αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, έχοντας μείνει εκτός αποστολής στον αγώνα του Κυπέλλου προκειμένου να ξεκουραστούν. Επίσης, η καλή εμφάνιση του Γιδόπουλου ίσως τον κρατήσει στην ενδεκάδα.
Ο Ολυμπιακός ύστερα από δύο παιχνίδια έχει μόλις ένα βαθμό συγκομιδή (την ισοπαλία με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας στην πρεμιέρα). Θυμίζουμε, πως την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 2-0 από τη Βέροια στη Φιλιππούπολη.
Όσον αφορά τα Τρίκαλα, έχουν στο ενεργητικό τους τέσσερις βαθμούς, του οποίους απέσπασαν εκτός έδρας από Ιωνικό (0-0) και Διαγόρα Ρόδου (2-1).
Χθες οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το πρωί και κατόπιν ο Θωμάς Γράφας επέλεξε την αποστολή, η οποία κατέλυσε στο Thessalikon Grand Hotel.
Σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με τον Απόλλωνα Πόντου, επιστρέφουν οι Ιμπάν Ράντι και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, Ηλίας Μακρυωνίτης, ο Κόλα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν ο Θανάσης Δεινόπαπας, όπως και οι Τζέφερσον, Ζάχος, Καρακώστας, Πριόνας, Μπαρούτας, Ενγκομπά, Μπακουλάτι και οι τραυματίες Μαρούδας και Πάσχος. Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Θωμάς Γράφας για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι οι: Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Κλεμέντε, Στεφάνοβιτς, Ράντι, Κόλα, Βοσνακίδης, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Γραικός, Ντούνης, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός
Το έργο του του Ολυμπιακού την Κυριακή δεν θα είναι εύκολο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι μόνοι τους. Οι φίλαθλοι έδωσαν φέτος βροντερό «παρών» στην Αταλάντη, στον Ασπρόπυργο, στη Φιλιππούπολη (μόνο στο Αλκαζάρ την Τετάρτη ήταν λίγοι λόγω και του εργάσιμου της ημέρας) και το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν και στα Τρίκαλα.
Για μία ακόμη φορά εκατοντάδες θεατές θα σταθούν στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού. Πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν με ιδιωτικά μέσα, ενώ υπάρχει και εκδρομή που διοργανώνουν οι Austrian Boys.

«Σφυρίζει» ο Θεοδωρόπουλος
Τον αγώνα Α.Ο. Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου θα διευθύνει ο Νίκος Θεοδωρόπουλος από την Φλώρινα. Βοηθοί ορίστηκαν ο Θεοχάρης-Δημήτρης Σκορδίλης από την Κέρκυρα και ο Μιχάλης Κακαφώνης από την ΕΠΣ Αχαΐας. 4ος διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Αγγελούλης από την Λάρισα και παρατηρητής ο Γιώργος Κωνσταντίνου από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις