Παιχνίδι ιδιαίτερο για πολλά πρόσωπα το ντέρμπι Τρίκαλα-Ολυμπιακός Β.

Ιδιαίτερο είναι το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και στον Ολυμπιακό Βόλου. Κι αυτό, καθώς υπάρχουν στις δύο ομάδες πολλά πρόσωπα που έχουν περάσει και από τις δύο ομάδες και σήμερα θα βρεθούν αντίπαλοι με το… παρελθόν.
Πρώτα οι δύο προπονητές. Ο νυν προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Περικλής Αμανατίδης, πέρυσι ήταν ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού και με τους «ερυθρόλευκους» πανηγύρισε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Μαζί και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Ζαλαώρας, ο οποίος ακολούθησε τον Αμανατίδη στα Τρίκαλα. Για το Περικλή Αμανατίδη να θυμίσουμε πως αυτή είναι η τρίτη θητεία του, ως προπονητής, στον ΑΟΤ.
Ο Θωμάς Γράφας κάθισε πέρυσι σε 11 παιχνίδια στον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα στη Φούτμπολ Λιγκ, ήταν προπονητής και την περίοδο 2017-18 στα Τρίκαλα (17 παιχνίδια) και σήμερα θα βρεθεί αντίπαλος της πρώην του ομάδας.
Πέρα από τους προπονητές υπάρχουν και αρκετοί παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων. Πέρυσι στον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Άρης Λώττας, Παντελής Ριζογιάννης, Αστέριος Γιακουμής, Μπάμπης Οικονομόπουλος και Αντώνης Καμπλιώνης, οι οποίοι μετακόμισαν στα Τρίκαλα, με τους Καμπλιώνη και Ριζογιάννη να έχουν αγωνιστεί στον ΑΟΤ και πριν τη θητεία τους στον Ολυμπιακό Βόλου.
Όσον αφορά τους παίκτες που αγωνίζονται φέτος στον Ολυμπιακό και έχουν περάσει από τα Τρίκαλα είναι πέντε τον αριθμό και συγκεκριμένα, οι Νίκος Γιδόπουλος, Αντώνης Τσιάρας, Ιμπάν Ράντι, Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς και Παύλος Λάσκαρης.
Επίσης, ο νυν τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Διονύσης Παπάς, έχει εργαστεί στον ΑΟΤ, ενώ επί προεδρίας Γιαλιά, ενεργό ρόλο στην ομάδα είχε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις