Θέλει να μείνει «όρθιος» και με ΑΟ Σελλάνων ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας και μάλιστα με ισχυρό αντίπαλο δίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα ο Γ.Σ. Αλμυρού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» θα αναμετρηθούν με τον Α.Ο. Σελλάνων στο γήπεδο του Μουζακίου και θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα.
Ο Α.Ο. Σελλάνων είναι μία από τις τρεις ομάδες που φιγουράρουν στην 1η θέση του 3ου ομίλου και δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει. Όμως στο ίδιο γκρουπ βρίσκεται και ο Πιερικός στην έδρα του οποίου έμεινε «όρθιος» την περασμένη Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «κυανόλευκοι» πήραν «λευκή» ισοπαλία και ευελπιστούν ότι και αύριο στο Μουζάκι θα καταφέρουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.
Εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι θα μείνουν οι τραυματίες Βαλάντης Κόκκας, Κώστας Δημόπουλος, Βασίλης Νικογιάννης, Βασίλης Ρακής.
Ο τεχνικός Στέλιος Αρσένος θα επιλέξει την 18άδα του σημερινού αγώνα από τη λίστα των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών. Αυτοί είναι οι: Σπύρος Πολυμέρου, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Ρωμανός Χαρχαλάκης, Γιώργος Πατσής, Αποστόλης Λάμπος, Βαγγέλης Αγγελής, Αργύρης Κυριάκος, Γιώργος Παπακώστας, Γιώργος Αργυρόπουλος, Νίκος Καραγεωργόπουλος, Βασίλης Ντόντας, Δημήτρης Δημηνάς, Κώστας Ζενούνης, Πέτρος Αγιασιώτης, Ανδρέας Δερμιτζάκης, Νίκος Φούκης, Γιώργος Τζαφλέρης, Θόδωρος Αϊδής, Ηλίας Αράπης, Αλέκος Αναστασίου, Νίκος Μπέικος, Σταύρος Βουρδάκης, Δημήτρης Δήμος, Αριστείδης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.
Διαιτητής θα είναι ο Στυλιανός Λεωνίδας (Τρικάλων), με Βοηθούς τους Μιχάλη Μανασή (Τρικάλων), Κωνσταντίνο Σταφυλά (Τρικάλων). Παρατηρητής ορίστηκε ο Χαρίλαος Ντζάθας (Φθιώτιδας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις