Λ. Μπακάλης: Δύσκολο το έργο μας με Αταλάντη

Στον Θησέα περιμένουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα κόντρα στην Αταλάντη εκτός έδρας, με τον προπονητή των «πρασίνων», Λάκη Μπακάλη, να δηλώνει στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Χωρίς αμφιβολία θα έχουμε δύσκολο έργο. Παίζουμε με την Αταλάντη που δεν έχει μόνο δυνατή έδρα, αλλά και πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, όπως τους Αντωνίου, Αντωνόπουλο, Μαλισσιόβα, Χαϊκάλη, τους οποίους πρέπει να βρούμε τρόπο να σταματήσουμε. Γενικά έχει γεμάτο ρόστερ και δεν βρίσκεται τυχαία στην 1η θέση. Είδαμε και στο Κύπελλο πόσο δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό.
Από τη δική μας πλευρά, υπάρχει καλή ψυχολογία που είναι απόρροια της τελευταίας μας νίκης. Όμως για να μη γυρίσουμε με άδεια χέρια από την Αταλάντη πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, ακολουθώντας το πλάνο που έχουμε εκπονήσει».
Σύμφωνα με τον Βελεστινιώτη τεχνικό πολλά θα κριθούν και στη δύναμη: «Δεν υπάρχει παιχνίδι της Γ’ Εθνικής που να μην έχει ως κύριο στοιχείο τη δύναμη. Έτσι και εμείς, για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις πρέπει να μπαίνουμε χωρίς φόβο σε όλες τις φάσεις, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε τις περισσότερες μονομαχίες. Μόνο έτσι θα αυξηθούν οι πιθανότητές μας για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις