Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ στα προκριματικά του Euro

Κυριακή (13/10) σήμερα, το κουπόνι συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς εθνικών ομάδων, ενώ υπάρχει αγωνιστική δράση στη Βραζιλία και στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας, της Ολλανδίας και της Αγγλίας. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τη βαθμολογία από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όχι μόνο!

Ανοιχτό” ματς στη Βαρσοβία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το παιχνίδι ανάμεσα σε Πολωνία και Βόρεια Μακεδονία. Η Πολωνία δείχνει να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση του ομίλου μέχρι στιγμής, καθώς διατηρεί ρεκόρ 5-1-1 και βρίσκεται στην κορυφή και στο +5 από τη Βόρεια Μακεδονία που βρίσκεται στην 3η θέση. Σήμερα, έχει την ευκαιρία να κλειδώσει οριστικά και αμετάκλητα την πρόκρισή της, σε περίπτωση ήττας όμως ενδέχεται να μπλέξει σε περιπέτειες, επομένως αναμένεται σοβαρή και ουσιαστική από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Η Βόρεια Μακεδονία είναι στο -2 από την Αυστρία, σήμερα όμως έχει ιδιαιτέρως απαιτητική αποστολή και θα πρέπει να φανεί αποτελεσματική μπροστά από τα αντίπαλα καρέ αν θέλει να αποσπάσει οτιδήποτε θετικό. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ, επομένως επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.80.

Σκοράρουν αμφότερες στη Βουδαπέστη

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ουγγαρία – Αζερμπαϊτζάν. Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η Ουγγαρία είναι στην 3η θέση του ομίλου και μόλις στο -1 από την προνομιούχο δυάδα, ενώ το Αζερμπαϊτζάν είναι στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό. Παρ’ όλα αυτά, έχει βρει δίχτυα στα 6/7 τελευταία παιχνίδια του και το ίδιο περιμένουμε να κάνει και σήμερα, ενώ θα αποτελέσει έκπληξη αν μείνουν “άσφαιροι” οι γηπεδούχοι. Έτσι, καταλήγουμε στην επιλογή του Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Ξεσπάει η Μπαρτσελόνα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Βαλένθια. Η Μπαρτσελόνα δυνάμωσε αρκετά κατά την περίοδο των μεταγραφών, εντός των συνόρων όμως δεν δείχνει να έχει βρει ρυθμό και αναμένουμε επιτέλους κάποιο ξέσπασμά της. Η Βαλένθια από την πλευρά της προέρχεται από το διασυρμό στο ΣΕΦ και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν δείχνει να είναι σε θέση να προβάλει αντίσταση στους “μπλαουγκράνα”. Επιλογή μας από το παιχνίδι το Μπαρτσελόνα -7,5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις