Πάλεψε, αλλά έχασε από τον ΑΟ Σελλάνων ο Αλμυρός

Προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα στο Μουζάκι ο Γ.Σ. Αλμυρού με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων, αλλά στο τέλος δεν απέφυγε την ήττα, χάνοντας με 1-0, χάρη σ’ ένα γκολ ου δέχθηκαν οι «κυανόλευκοι» στο 81’.

Οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου παρουσιάστηκαν «διαβασμένοι», είχαν εξαιρετική λειτουργία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στάθηκαν άτυχοι σε ορισμένες περιπτώσεις. Στο 3’ ο Αναστασίου έπιασε την κεφαλιά, ο Σταυράκης απέκρουσε, με τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι του ΑΟ Σελλάνων, με τον Αλμυρό να χάνει σημαντική ευκαιρία να πάρει «κεφάλι» στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, ωστόσο, επιθετικά ήταν ακίνδυνοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Σελλάνων ανέβασε στροφές, άσκησε μεγαλύτερη πίεση στα καρέ του Πολυμέρου και στο 81’ ήρθε το γκολ. Σε εκτέλεση φάουλ ο Μπιτέλης με σουτ έγραψε το 1-0, καθώς εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα του ΓΣΑ. Στο 90’ αποβλήθηκε ο Αναστασίου για τον Αλμυρό.

Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων).

Βοηθοί: Μανασής, Σταφυλάς (Τρικάλων).

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Σταυράκης, Μετούσι, Αρχοντής, Χάδιαρης, Καλφούντζος (72’ Μπακρατσάς), Λούγκος, Μπιτέλης, Παπαγεωργίου (53’ Τζουμάκης), Κοντός (76’ Τζάνης), Γαρυφαλλόπουλος (90’ Καλούσης), Τζέκος.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Πατσής (77’ Μπέικος), Αγγελής, Παπακώστας, Κυριάκος, Ζενούνης, Δημηνάς, Λάμπος, Βουρδάκης (80’ Δήμος), Δερμιτζάκης (85’ Φούκης), Αναστασίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις