Παραμένει χωρίς νίκη ο Διαγόρας, “λευκή” ισοπαλία με Τσαριτσάνη

Ούτε την 4η αγωνιστική δεν κατάφερε ο Διαγόρας να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Στεφανοβικείου παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και μάλιστα απέφυγε τα χειρότερα, καθώς στο 64’ ο Πρίφτης απέκρουσε πέναλτι.
Μέχρι το πρώτο ημίωρο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ενώ έλειψαν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στη συνέχεια ο Διαγόρας απείλησε με τον Σπύρο Καραπλιάγκο στο 32’ (σουτ άουτ), Αλαμάνη 33’ (κεφαλιά άουτ). Καραμπούζη 35’ (σουτ απέκρουσε ο Νούσιας).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οικονόμος κέρδισε πέναλτι στο 63’ με τον διαιτητή Μπεκιάρη να θεωρεί πως ο Σπύρος Καραπλιάγκος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μπαλογιάννη. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο παίκτης που το κέρδισε, με τον Πρίφτη να πέφτει σωστά στην αριστερή γωνία, αποκρούοντας τη μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Ο Διαγόρας στη συνέχεια προσπάθησε να φτάσει στο γκολ για να πάρει τους τρεις βαθμούς και έχασε δύο ευκαιρίες με τους Αλαμάνη στο 85’ και Κουβελά στις καθυστερήσεις.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 68’ αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο ο Καραμπούζης. Ο αμυντικός του Διαγόρα υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα.
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας).
Βοηθοί: Παπαλίτσας, Κανιούρας (Καρδίτσας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης (68’ λ.τρ. Καλύβας), Σπαθής, Πρασσάς, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Αλεξίου, Παπαγεωργίου (80’ Τανός), Ζιάκας, Αλαμάνης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Νούσιας, Δραγατσίκης, Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκου, Μπάμπης, Φλώρος, Αργύρης (93’ Μουλτσιάς), Καραλούλης (91’ Ντούφας), Μπαλογιάννης (85’ Γκαμπέτας), Τόλιος (87’ Χρυσοστόμου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις