Α. Τσιάρας: Θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα

Ο Αντώνης Τσιάρας στις δηλώσεις του τόνισε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε μία πόλη, όπου έπαιξα με τα Τρίκαλα για δύο χρόνια και έκανα μόνο φίλους. Ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα στους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους της.

Όσον αφορά το παιχνίδι είχε δύο όψεις και θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Τρικάλων ήταν καλύτερη από μας καθώς εμείς δεν μπήκαμε καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο. Αν και ήμασταν καλά διαβασμένοι, δουλεύοντας πολύ μέσα στην εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο είχαμε επισημάνει στην προπόνηση.

Για μας το αποτέλεσμα είναι θετικό και επιτεύχθηκε σε μία δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι αγωνίστηκαν δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ακολουθούν δύο παιχνίδια στην έδρα μας τα οποία πρέπει να κερδίσουμε για να ανέβουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις