Χοβέ: Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πλάνα μας

Παράπονα είχε ο Ισαάκ Χοβέ από την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την Καλαμάτα καθώς οι παίκτες του παρουσιάστηκαν νευρικοί σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση της ομάδας και τους πολλούς μυικούς τραυματισμούς ο Ισπανός τεχνικός απάντησε πως ένας λόγος πως δεν υπήρχε ο κατάλληλος χρόνος για να γίνει η προετοιμασία όπως θα έπρεπε όμως περισσότερες απαντήσεις επί του θέματος μπορεί να δώσει ο γυμναστής της ομάδας. Επίσης, ο Χοβέ υποστήριξε πως ο σκληρός αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της προπόνησης μπορεί να παίζει ρόλο, όπως του αναφέρουν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισαάκ Χοβέ όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας που μας υποστήριξαν σ’ αυτό τον αγώνα και ήρθαν από τον Βόλο. Για μας είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη δύναμη των οπαδών μας. Δεν παίξαμε στο “σπίτι” μας και παρόλο που αγωνιστήκαμε μακριά από τον Βόλο, βρήκαμε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς μας, που ήρθαν και μας υποστήριξαν».

Για τον αγώνα ο προπονητής της Νίκης Βόλου τόνισε: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι μας πολύ νευρικά. Πρέπει να αναλύσουμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Με τους ποδοσφαιριστές να χάνουν πολλές μπάλες, έγιναν περισσότερο νευρικοί. Έχουμε ξεκινήσει σχεδόν τελευταίοι την προετοιμασία και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πλάνα μας. Η ομάδα πάλεψε και αγωνίστηκε στο 100%. Χρειάζεται να αναλύσουμε τους αγώνες που έχουμε παίξει και να δουλέψουμε πάρα πολύ. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη δύναμη που έχει δείξει η ομάδα και ότι προσπαθεί συνέχεια στο 100%.

Η μοναδική κατάσταση που δεν μου άρεσε σήμερα στην ομάδα είναι πως όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, ήμασταν πάρα πολύ νευρικοί. Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, βγαίνοντας μπροστά και παίξαμε καλά. Η ψυχολογία μας ήταν πάρα πολύ καλή μέσα στο γήπεδο, κερδίσαμε περισσότερες μπάλες και κάναμε καλύτερες αντεπιθέσεις. Κάναμε ένα μεγάλο λάθος με το πέναλτι, που δεν ήταν χρήσιμο για εμάς και δώσαμε ένα μεγάλο δώρο στον αντίπαλο. Μετά από αυτό γύρισε ανάποδα η ψυχολογία στην ομάδα. Είχαμε και τρίτο τραυματισμό και δεν μπορούσαμε να κάνουμε την αλλαγή, για να ανανεώσουμε την επίθεσή μας, που αυτό θα έδινε μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό που έχει κάνει η ομάδα μου σήμερα και θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε περισσότερο τους αγώνες που έχουμε δώσει, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε παραπάνω».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της δυνατά, έκανε διπλές προπονήσεις και σίγουρα δεν υπήρχε ο κατάλληλος χρόνος γι’ αυτό. Παρόλα αυτά ξεπεράσαμε κάποιους μικροτραυματισμούς που είχαμε στην προετοιμασία. Το πρόγραμμα της φυσικής κατάστασης το ακολουθεί ο γυμναστής μας κι αυτός μπορεί να μιλήσει πιο αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά.

Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν ένα θέμα με το γήπεδο των προπονήσεων, το οποίο πιστεύουν ότι πρέπει να διορθώσουμε, γιατί θεωρούν ότι είναι πολύ ξερό. Θα το αναλύσουμε και θα κάνουμε καλύτερο και το κομμάτι της φυσικής κατάστασης».

Για το αν η ομάδα θα πάει στη Μυτιλήνη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των τραυματισμών κι αν θα κρατήσει παίκτες για την Ρόδο: «Θα μελετήσουμε καλύτερα ποιοι είναι οι αναγκαίοι παίκτες που πρέπει να ταξιδέψουν για το ματς της Μυτιλήνης».

Για την πρώτη συμμετοχή του Καμπαγέρο κι αν βοήθησε ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας: «Ο Καμπαγέρο μας βοήθησε πάρα πολύ, παρόλο που δεν ήταν με την ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα στο φουλ των προπονήσεων και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτόν».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις