Νίκη Βόλου: Ευχαριστούμε τον κόσμο – Παράταση στα διαρκείας

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο ματς με την Καλαμάτα, στην Φιλιππούπολη, εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Η διοίκηση, ευχαρίστησε, επίσης, τους ιθύνοντες του Απόλλωνα Λάρισας για την φιλοξενία. Παράλληλα, ενημέρωσε πως λόγω αυξημένης ζήτησης δίνεται παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που, παρά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης, μετέτρεψε το γήπεδο της Φιλιππούπολης σε “Παντελής Μαγουλάς”, στο χθεσινό παιχνίδι, με αντίπαλο την Καλαμάτα.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ως ελάχιστη αναγνώριση του γεγονότος ότι ο κόσμος μας αναγκάστηκε να διανύσει συνολικά 150 χιλιόμετρα, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του, δίνει τη δυνατότητα, σε όσους το επιθυμούν, να ανταλλάξουν το απόκομμα του εισιτηρίου του χθεσινού παιχνιδιού στη Λάρισα, με εισιτήριο μειωμένης τιμής (5 ευρώ, αντί για 10), στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, στις 3 Νοεμβρίου, με αντίπαλο τον Ιωνικό. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως, λόγω της αυξημένης ζήτησης τις τελευταίες ημέρες, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε την παράταση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, μέχρι την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτού, θα ήταν φρόνιμο, όσοι έχουν ήδη αιτηθεί την αγορά του διαρκείας τους κι έχουν ακόμα οικονομικές εκκρεμότητες, να τις τακτοποιήσουν, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν στο Γήπεδο της Φιλιππούπολης.

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 – Γιατί… Νίκη είσαι!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις