Πετρόπουλος: Κάθε ματς ξεχωριστά για να πετύχουμε την άνοδο

Όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στη νεοσύστατη Football League πληροί το Αιγάλεω, σύμφωνα με τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο πολύπειρος στράικερ, ο οποίος το καλοκαίρι επέστρεψε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, πανηγύρισε την Κυριακή την πρώτη της νίκη (1-0 επί του Ιάλυσου) στον φετινό «μαραθώνιο».

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης παραχώρησε δηλώσεις στο sport-fm.gr και στάθηκε τόσο στους στόχους του «Σίτι», όσο και στο γενικότερο επίπεδο του πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα, σχολίασε την πρόσφατη κίνηση στήριξης των συναδέλφων του από τη Super League 1 (σχετικά με το θέμα της μη κάλυψης του ασφαλιστηρίου των ποδοσφαιριστών της 2ης και της 3ης κατηγορίας) αλλά και τις βελτιωτικές κινήσεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, αναφέρθηκε τόσο στον νέο -εδώ και λίγες μέρες- τεχνικό του Αιγάλεω, Λουκά Καραδήμο, όσο και στο πρώην του κλαμπ, τον Ασπρόπυργο, το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή.

Αναλυτικά, ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε στο sport-fm.gr για:

-το που κρίθηκε το παιχνίδι με τον Ιάλυσο: «Θέλαμε πολύ τη νίκη. Αυτό φάνηκε και από το πάθος που δείξαμε και από την ενέργεια που είχαμε. Έτσι μπήκε και το γκολ, μέσω του πρέσινγκ μας σ’ όλο το γήπεδο. Ωστόσο, είναι ακόμα νωρίς. Σιγά σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Βλέπουμε και τα αποτελέσματα της Football League, τα οποία διαφοροποιούνται κάθε αγωνιστική. Όμως, εμείς είμαστε το Αιγάλεω. Έχουμε τη διοίκηση, τον κόσμο και τους παίκτες για να πρωταγωνιστήσουμε. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα (σ.σ.: η άνοδος) στο τέλος της χρονιάς».

-τον νέο του προπονητή, ο οποίος ζητάει ποδόσφαιρο κυριαρχίας: «Ο νέος μας τεχνικός βρίσκεται στην ομάδα 3-4 μέρες. Κάθε αλλαγή προπονητή επιφέρει και μία αλλαγή στα αποδυτήρια. Εμείς προσπαθήσαμε να αφομοιώσουμε τα πράγματα που μας είπε αυτές τις λίγες μέρες που δουλεύουμε μαζί. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη και ικανότητα και θεωρώ ότι κάθε Κυριακή θα δείχνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

-την επιστροφή του ως αντίπαλος στην έδρα του Ασπρόπυργου (την προσεχή Κυριακή): «Έχω φίλους στην ομάδα. Ωστόσο, για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε».

-την επαγγελματική πλέον τρίτη κατηγορία: «Προσπαθεί τόσο η κυβέρνηση, όσο και οι αρμόδιοι φορείς να αλλάξουν κάτι στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν βέβαια κάποιες περσινές εγγυήσεις, οι οποίες ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί. Έτσι, όμως, όπως έχουν γίνει οι κατηγορίες πλέον πρέπει να υλοποιηθούν. Αν και δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για τις δομές του ποδοσφαίρου, πιστεύω ότι μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι (διοικήσεις, ποδοσφαιριστές) ο καθένας από το πόστο του στη βελτίωσή του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις