Επέστρεψε υγιής ο Θ. Αγγελοκωστόπουλος στον Ολυμπιακό Β.

Επανεντάχθηκε υγιής στην ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού ο Θεοφάνης Αγγελοκωστόπουλος Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Μετά από την άτυχη περσινή περίοδο, κατά την οποία σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε μακριά από την αγωνιστική δράση, επανεντάχθηκε υγιής πλέον στην ομάδα, του Ολυμπιακού Bόλου ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής, Θεοφάνης Αγγελοκωστόπουλος.

Ο φοιτητής της Σχολής Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποκτήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο από την ομάδα των Βριλησσίων.  Παίκτης του Νίκου Μπουντούρη, είχε αξιόλογη παρουσία στις μικρές κατηγορίες των πρωταθλημάτων της πρωτεύουσας.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε επίσης στο Μαρούσι και στην ομάδα των Βριλησσίων, έχοντας επιτυχίες, με διαδοχικές ανόδους στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας. Με προπονητή, επίσης, τον Νίκο Μπουντούρη, ήταν μέλος της ομάδας του CGS, με το οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Από την έναρξη της προετοιμασίας συμμετέχει κανονικά πλέον στις προπονήσεις με μεγάλη διάθεση”.