Φιλική νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Β. με Μουζάκι

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου προχθές Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου με την ομάδα του Μουζακίου. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ, το οποίο ξεκινά  αρχές Νοεμβρίου.

Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν την νίκη με 3-1 σετ δίνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια. Το ρόστερ της ομάδας φέτος έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό και μαζί με τις αθλήτριες που συνεχίζουν από την περυσινή χρονιά με την καθοδήγηση της προπονήτριας Ασημίνας Σταυρακοπούλου, απαρτίζουν ένα δυναμικό σύνολο.

Το επόμενο φιλικό  παιχνίδι προετοιμασίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στα Φάρσαλα με την τοπική ομάδα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού Βόλου: (Σταυρακοπούλου) Ρακοβίτη, Γκισγκίνη, Πατσή, Μαργαρίτη, Μάντσιου, Αλεξίου, Γερογιάννη, Ιωακειμίδου, Καζοπίδου, Γιαννοπούλου.

Στο ρόστερ της ομάδας περιλαμβάνονται επίσης οι Γώγου, Ντούγκα, Κατσικογιάννη, Μιχαηλίδου, Πέτρου, οι οποίες δεν αγωνίστηκαν.

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 πιστή στο δόγμα της ότι η ανάπτυξη του αθλήματος περνά μέσα από  την συνεχή παραγωγή ταλέντων στο άθλημα του βόλεϊ κοριτσιών, ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για την Ακαδημία του τμήματος. Τηλ επικοινωνίας 6934051742 Ασημίνα Σταυρακοπούλου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις