Επειγόντως νίκη με Θεσπρωτό για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον στο επόμενο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, εντός έδρας, το «τρίποντο» είναι μονόδρομος. Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Ο Μανώλης Φαζός αισθάνθηκε ένα «τσίμπημα» στον προσαγωγό λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημίχρονου και προληπτικά αποχώρησε από το γήπεδο, προκειμένου να αποφύγει τυχόν μεγαλύτερη ζημιά. Ο έμπειρος αμυντικός θα είναι σε θέση να ενισχύσει κανονικά την ομάδα στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, προκειμένου να κλείσει το θέμα της εγγυητικής και να υπογραφεί η σύμβαση με τον Δήμο Βόλου για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο θέμα, η έδρα του Ολυμπιακού θα είναι η Νεάπολη, με την προϋπόθεση βέβαια, το γήπεδο να είναι έτοιμο προς χρήση την προσεχή Κυριακή, μετά την επισπορά που έγινε.

Σήμερα Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό και από αύριο Τετάρτη αρχίζει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Θεσπρωτό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις