Καταστρώνει τα πλάνα του ο Φεράντο ενόψει ΑΕΚ

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» υπό τις οδηγίες του Χουάν Φεράντο και των συνεργατών του. Ο Στέργιος Δημόπουλος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι απόλυτα εντάξει και θα ενισχύσει κανονικά τον Βόλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή 20/10 στη Ριζούπολη, ενώ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Φερνάντο Ζοάο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από τραυματισμό (υπέστη θλάση στο ματς με τον ΟΦΗ) και εδώ και τρεις εβδομάδες υποβάλλεται σε θεραπεία. Αν θα είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του, θα αποφασίσει το τεχνικό επιτελείο, το οποίο και θα ανάψει το «πράσινο φως». Ο Φεράντο, πάντως, θέλει την ομάδα τον υγιή Ζοάο, έναν παίκτη που παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες και ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Βόλου στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός τονίζει συνεχώς στους παίκτες, πως θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις μεταβιβάσεις τους, να αποβάλλουν τη νευρικότητα που τους διακρίνει σε πολλά παιχνίδια, όπως συνέβη στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό και παράλληλα να αποφύγουν τα αβίαστα λάθη, τα οποία προέρχονται και από απειρία, όπως υποστηρίζει ο Χουάν Φεράντο.

Περιμένει, δε, πολλά περισσότερα από ορισμένους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα για να κάνουν τη διαφορά και έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έχουν δείξει μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις