Με 16αδα στη Λέσβο η Νίκη Βόλου (η αποστολή)

Χωρίς επτά ποδοσφαιριστές της θα ταξιδέψει στη Λέσβο η Νίκη Βόλου, όπου αύριο, Τετάρτη, αντιμετωπίζει τον Αιολικό στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός των τραυματιών Λίτσιου, Μπαλάφα, Βοσνιάδη και Κώστα Κυριακίδη, εκτός αποστολής έμειναν οι Μανώλης Αποστολίδης, Αντόνιο Ροχάνο και Λούκας Γκαρσία.

Στην αποστολή συμμετέχει ο 15χρονος Σταΐδης που αγωνίζονταν στην Αγία Άννα και μεταπήδησε στην Κ17 της Νίκης Βόλου. Μαζί με τον Καρακώστα αποτελούν το δίδυμο των ποδοσφαιριστών κάτω των 20 ετών που υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι στην 18αδα της κάθε ομάδας που μετέχει στον θεσμό.

Η αποστολή της Νίκης αναχωρεί σήμερα (15/10) το μεσημέρι με προορισμό τον Πειραιά και από ‘κει ακτοπλοϊκώς θα μεταβεί στην Λέσβο. Η ομάδα θα επιστρέψει την Πέμπτη το μεσημέρι και το Σάββατο θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα και από ‘κει αεροπορικώς για τη Ρόδο, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ιάλυσο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η 16μελής αποστολή των κυανολεύκων αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Καρακώστας, Παγώνης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Καμπαγέρο, Μπιτσάκος, Κρουθ, Καρβούνης, Τσιώλης, Ντομίνγκεθ, Ιορδανίδης, Μασκουνιάν, Καπός, Σταΐδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις