Κερδισμένος από την αναβολή ο Ολυμπιακός Βόλου

Η αναβολή της πρεμιέρας του Ολυμπιακού Βόλου στις Σέρρες, λόγω της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στην ομάδα του Πανσερραϊκού, παρουσιάστηκε ως μεγάλη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους». Πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας του Απόστολου Χαραλαμπίδη αν αγωνίζονταν αυτή την Κυριακή…

…δεν θα ήταν απολύτως έτοιμοι, ενώ πλέον θα έχουν μπροστά τους περίπου δέκα ημέρες για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με τον Άθλο Αλμυρού, ο Ντιέγκο Λεόν θα επέστρεφε στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη και θα ήταν στη διάθεση του για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο, το οποίο μετά την αναβολή με τον Πανσερραϊκό, θα είναι το πρώτο των «ερυθρόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Έτσι, ο Ισπανός μέσος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το «παρών» στο πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού.

Ένας εκ των επιθετικών του Ολυμπιακού Βόλου, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, δεν είχε λάβει μέρος σε αρκετές προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου, επειδή σύμφωνα και με τις οδηγίες του ιατρικού τιμ έπρεπε να ξεκουραστεί. Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ο επιθετικός του Ολυμπιακού χρειαζόταν να υποβληθεί σε κάποιες θεραπείες και να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να παρουσιαστεί έτοιμος, ενώ τώρα θα έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεση του.

Οι νεοαποκτηθέντες Ροντρίγκο Ντεπέτρις, Έρικ Γουόρντεν και Στέφανος Πολύζος, ακόμη και σήμερα δεν βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Αυτό σημαίνει ότι αν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Βόλου ξεκινούσαν αυτή την Κυριακή και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης χρησιμοποιούσε κάποιους από αυτούς, δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Επομένως, Ο Ολυμπιακού Βόλου βγήκε κερδισμένος από την αναβολή του παιχνιδιού στις Σέρρες τόσο για τους παίκτες που είχαν μείνει πίσω για διάφορους λόγους, όσο και για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη που ενδεχομένως δεν θα είχε στη διάθεση του κάποιους από αυτούς για το -αναβληθέν τελικά- ματς της ερχόμενης Κυριακής. Πλέον, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού έχουν τον χρόνο να δουλέψουν και αυτό θα κάνουν, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζάκυνθο για τη δεύτερη αγωνιστική της Football League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις