Στα χέρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. η εγγυητική, την καταθέτει στο Δήμο Βόλου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει, πλέον, στα χέρια της την εγγυητική επιστολή των 30.000 ευρώ που έχει ζητήσει ο Δήμος Βόλου, προκειμένου να την καταθέσει στη δημοτική αρχή και να υπογραφεί η σύμβαση της παραχώρησης του γηπέδου της Νεάπολης, για έδρα των «ερυθρολεύκων» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Σήμερα το βράδυ επίκεται συνάντηση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σπύρου Παπακωνσταντίνου και του προέδρου του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, Ανδρέα Ζέρβα, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες της παραχώρησης του γηπέδου.
Θυμίζουμε, πως το γήπεδο της Νεάπολης έκλεισε μετά το παιχνίδι που έδωσε η Νίκη με τον Θεσπρωτό (29/9), προκειμένου να γίνει επισπορά στον χλοοτάπητα και μένει να δούμε πότε ο γεωπόνος θα ανάψει το «πράσινο φως» για την χρήση του γηπέδου. Αύριο Τετάρτη το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει.
Σήμερα, πάντως, η Φούτμπολ Λιγκ όρισε τις έδρες που θα γίνουν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, χωρίς πάντως να οριστεί η έδρα του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός, καθώς εκκρεμούσε η συνάντηση της βολιώτικης ΠΑΕ με τους ανθρώπους του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, αλλά και το θέμα που έχει να κάνει με τις εργασίες στο γήπεδο της Νεάπολης και πότε το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση.

Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί για ένα ακόμη παιχνίδι φέτος μακριά από το Βόλο. Αν συμβεί αυτό, θα είναι το τρίτο επίσημο ματς, μετά την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τη Βέροια και του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις