Τσιμπανάκος: Στο θέμα της εγγυητικής όλα έγιναν όπως πρέπει

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στη εκπομπή «Clasico», αναφέρθηκε στο θέμα της εγγυητικής επιστολής τονίζοντας τα εξής:
«Το θέμα της εγγυητικής επιστολής το χειρίστηκε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σπύρος Παπακωνσταντίνου. Τα χρήματα είχαν κατατεθεί από την ΠΑΕ κι ήταν θέμα της τράπεζας η έκδοση της εγγυητικής. Όποιος έχει αμφιβολία μπορεί να μάθει, αν η ΠΑΕ κατέθεσε ή όχι τα χρήματα. Θεωρώ, ότι το θέμα θα τελειώσει άμεσα, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να μπορεί να αγωνιστεί στο γήπεδο της Νεάπολης.
Στο φετινό εγχείρημα που κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.
Όταν δουλεύεις, το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις και λάθη. Εμείς μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, της εγγυητικής επιστολής, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Είναι δυνατόν εμείς, ως διοίκηση, να μην θέλουμε ο Ολυμπιακός να παίξει, ως γηπεδούχος, στη Νεάπολη και να πηγαίνουμε να παίζουμε σε γήπεδα εκτός Βόλου, στη Λάρισα, στον Αλμυρό ή στην Καρδίτσα; Αν η ΠΑΕ δεν είχε τα χρήματα, εγώ θα έβγαινα πρώτος και θα έλεγα ότι αδυνατούμε να καταβάλλουμε το ποσό της εγγυητικής. Όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Η ομάδα είναι εντάξει στις οικονομικές της υποχρεώσεις και λειτουργεί σε πολλά θέματα, όπως λειτουργούν οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ. Ο κόσμος θα ενημερωθεί σε ποιο γήπεδο θα παίξει την Κυριακή ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.
Μπορεί στα λόγια όλα να είναι εύκολα, στις πράξεις όμως τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα φανεί κατά πόσο ο κόσμος, όταν η ομάδα θα παίξει στη Νεάπολη, θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Δεν έχω κανένα παράπονο από την παρουσία του κόσμου σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός, για το πρωτάθλημα το Κύπελλο. Όμως, για να είμαι ειλικρινής, περιμένω μεγαλύτερη στήριξη στη συνέχεια.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν η πρώτη ΠΑΕ από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ, που ο φάκελός της εγκρίθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ σε ΕΠΟ και Φούτμπολ Λιγκ, καθώς και προς τρίτους. Ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 δεν έχουν ούτε φροντιστές και οι παίκτες πλένουν τα ρούχα μόνοι τους. Η Καλαμαριά, αν και έχει ποιοτικό ρόστερ, δεν είχε ούτε λεωφορείο να έρθει να παίξει τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Πρέπει όλοι να σεβόμαστε την προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Εμείς δεν βγήκαμε και είπαμε στον κόσμο ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει φέτος αήττητος το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε και θα διεκδικήσουμε, ότι καλύτερο. Ελάτε να αγκαλιάσετε την προσπάθεια και αφήστε την κριτική. Ό,τι έχουμε υποσχεθεί μέχρι στιγμής το τηρήσαμε στο ακέραιο.
Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη την Κυριακή να κερδίσει τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό και να πάρει το δρόμο της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις