Ολυμπιακός Β.: Σήμερα υπογράφεται η σύμβαση για τη Νεάπολη

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση ανάμεσα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και στον Δήμο Βόλου για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης, καθώς η ΠΑΕ τήρησε τους όρους που έθεσε ο Δήμος και έβγαλε την εγγυητική των 30.000 ευρώ.
Χθες το βράδυ υπήρξε συνάντηση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, Σπύρου Παπακωνσταντίνου, με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, Ανδρέα Ζέρβα, όπου και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο χλοοτάπητας δεν είναι έτοιμος προς χρήση, γεγονός που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα δώσει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό εκτός Βόλου. Η Φούτμπολ Λιγκ θα ορίσει σήμερα το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στη Νεάπολη την επόμενη αγωνιστική με τον Ο.Φ. Ιεράπετρα (27/10).
Σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα (από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου), ο Ολυμπιακός μαζί με το ματς της Κυριακής με τον Θεσπρωτό, θα έχει δώσει έξι επίσημα παιχνίδια (τέσσερα για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο), μακριά από το Βόλο. Με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα, αγωνιστικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις