Στοίχημα: Μπασκετικές επιλογές και Φουενλαμπράδα

Μικρό αλλά ενδιαφέρον το σημερινό (16/10) στοιχηματικό πρόγραμμα  με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας διεξάγεται εξ αναβολής αγώνας στη Φουενλαμπράδα, ενώ πλήρης δράση υπάρχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ Eurocup και FIBA Champions League.  Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η winmasters. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ισχυρή εντός η Φουενλαμπράδα

Στις 22:00, στο Στάδιο Fernando Torres της Φουενλαμπράδα, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Σαραγόσα για τον εξ αναβολής αγώνα, που ολοκληρώνει την 11η αγωνιστική στη Segunda Division.

Η Φουενλαμπράδα εκπλήσσει με την μέχρι τώρα πορεία της καθώς βρίσκεται στην 6η θέση με 17 πόντους (5-2-3) και τέρματα 13-10. Την Κυριακή ηττήθηκε στην έδρα της Μιραντές με 2-1, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Σπόρτινγκ Χιχόν. Αήττητη στην έδρα της, μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στις τέσσερις φετινές αναμετρήσεις.

Η Σαραγόσα, που ανήκει στα φαβορί για επάνοδο στην Primera, βρίσκεται στην 3η θέση με 19 πόντους (5-4-1) και τέρματα 15-8. Την Κυριακή επικράτησε στην έδρα της Νουμάνθια με 0-1 και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από ένα μήνα.

Αδικείται από τις αποδόσεις η Φουενλαμπράδα, η οποία παρουσιάζεται ιδιαιτέρως ισχυρή στο γήπεδό της. Έχει τη δυναμική να πάρει μία ακόμη νίκη και να πληγώσει τη Σαραγόσα. Επιλογή μας ο άσος DNB, σε απόδοση 1.95. (Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω)

Με το δεξί η ΑΕΚ

Στις 19:30, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο θεσμό του FIBA Champions League υποδεχόμενη την Ορτέζ.

Η “Ένωση” μετρά μία νίκη και δύο ήττες στην ελληνική Basket League. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό με 89-68, στη συνέχεια συνέτριψε τον Κολοσσό εντός έδρας με 93-69 και το Σάββατο ηττήθηκε στη Λήμνο από τον Ήφαιστο με 72-68.

Με δύο νίκες και δύο ήττες έχει ξεκινήσει τη δική της σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα η Ορτέζ. Το Σάββατο επικράτησε εντός έδρας της ουραγού Λε Πορτέλ με 64-57 και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες.

Η ΑΕΚ πραγματοποιεί παραδοσιακά καλές πορείες στο θεσμό τα τελευταία χρόνια και με τη δύναμη της έδρας της θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί και τη φετινή σεζόν. Η Ορτέζ δεν πείθει και ο άσος με χάντικαπ (-7.5) είναι επιλογή, σε απόδοση 1.90. 

Φτωχή επιθετικά η Ρισόν

Στις 19:30, η Μακάμπι Ρισόν υποδέχεται τη Μονακό για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Eurocup. Αντίθετες πορείες πραγματοποιούν οι δύο ομάδες στο θεσμό, με τη Ρισόν να μετρά 2/2 ήττες και τη Μονακό 2/2 νίκες.

Συγκεκριμένα οι Ισραηλινοί ηττήθηκαν εντός έδρας στην πρεμιέρα από τον Προμηθέα με το βαρύ 55-88 και την επόμενη αγωνιστική και πάλι δεν ήταν ανταγωνιστικοί στην Μπολόνια απέναντι στη Βίρτους, από την οποία ηττήθηκαν 96-77. Το Σάββατο επικράτησαν για το πρωτάθλημα με 69-75 στην έδρα της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Η Μονακό μετρά 6/6 νίκες για όλες τις διοργανώσεις! Έκανε πρεμιέρα στο θεσμό με το εύκολο 82-66 εντός έδρας απέναντι στην Ανδόρρα και στη συνέχεια πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα με σκορ 74-77.

Η Μακάμπι Ρισόν φείδεται επιθετικού ταλέντου και απέναντι στη Μονακό που φημίζεται για την άμυνά της μοιάζει δύσκολο να ξεπεράσει τους 70 πόντους. Επιλογή μας το Under 71.5 των γηπεδούχων, σε απόδοση 2.02.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις