Λαβωμένος ο Αιολικός με τη Νίκη

Πολλές οι απουσίες για τη Νίκη Βόλου, πολλές και για τον Αιολικό στη σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ για την ομάδα της Μυτιλήνης το sportlesvos.gr

Το σχετικό δημοσίευμα:

Λαβωμένος από τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα θα αγωνιστεί ο Αιολικός απέναντι στη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 3ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς που αναμένεται να κάνει σέντρα στις 16:00 στο Στάδιο Μυτιλήνης.

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν θα έχει στη διάθεσή της, ούτε λίγο ούτε πολύ, έξι βασικούς ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση, ενώ δύο ακόμα παραμένουν αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα εξαρτηθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο τερματοφύλακας Βρονταράς, καθώς και οι Βαλιός, Καλαφάτης, Λαζαρίδης, που δεν αγωνίστηκαν ούτε στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό. Δεν προλαβαίνει ούτε ο Πάολο Ματάι, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Φράνσις Καλόμπο, στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Γιάννης Γεωργαράς λόγω τραυματισμού. Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί το πρόβλημα στη μέση του Παναγιώτη Κατσίκη, που αγωνίστηκε με ένεση την Κυριακή, ενώ ενοχλήσεις αισθάνεται και ο Γιώργος Τσομπανέλλης, που αναμένεται να «σφίξει» τα δόντια.

Μοναδικό ευχάριστο για τον Γιάννη Γεωργαρά, το γεγονός ότι απέκτησε επιτέλους δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Σέρβος μέσος Λούκα Σπόλιαριτς, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε από την ΕΠΟ και έτσι θα κάνει σήμερα ντεμπούτο με την ομάδα της Μυτιλήνης.

sportlesvos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις