Θ. Γράφας: Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, προέχει ο Θεσπρωτός

Οι αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος αποτελούν πρόκληση για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, σαφώς πιο ποιοτική, ωστόσο, θα διεκδικούν την πρόκριση, γνωρίζοντας, πάντως, πως το φαβορί και στις δύο αναμετρήσεις είναι ο Πανιώνιος.
Ο Θωμάς Γράφας με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε για τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο: «Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ. Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και στα δύο παιχνίδια, θα είμαστε σοβαροί, όπως πρέπει και γιατί όχι να μην πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και θα δώσουμε, όταν έρθει η ώρα, τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε και τα δύο ματς να αποτελέσουν γιορτή για το ποδόσφαιρο.
Ωστόσο, το μυαλό και η προσοχή μας, στην παρούσα φάση, είναι στραμμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Θεσπρωτό, καθώς για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πέρα από τη νίκη. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά για το παιχνίδι, το οποίο θα αναγκαστούμε να το δώσουμε και αυτό εκτός Βόλου. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ωστόσο, έχει αποδείξει πως βρίσκεται κοντά στην ομάδα, την στηρίζει και περιμένουμε το Σάββατο να δώσει δυναμικό «παρών» στο στάδιο του Αλμυρού, όπου θα γίνει το ματς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις