Χωρίς προβλήματα με Θεσπρωτό ο Ολυμπιακός Βόλου

Τον Θεσπρωτό υποδέχεται το Σάββατο στο στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος» ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον Θωμά Γράφα και τους συνεργάτες του να διαφοροποιούν το πρόγραμμα προετοιμασίας, από τη στιγμή που το παιχνίδι θα γίνει μία μέρα νωρίτερα. Η τεχνική ηγεσία δουλεύει με τους παίκτες πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα κόντρα στο συγκρότημα του Χουάν Ρότσα.

Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από τρεις αγωνιστικές και η κατάκτηση των τριών βαθμών στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό είναι μονόδρομος. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας έχει να επιδείξει μόνο ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με οκτώ γκολ παθητικό. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 4-1 από τον Διαγόρα στη Ρόδο.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα και δεν παρασύρονται από το γεγονός πως ο Θεσπρωτός παρουσιάζεται στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ως η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανάγκη από μια καλή εμφάνιση, η οποία θα συνοδεύεται από άνετη νίκη, που θα χαροποιήσει τον κόσμο και θα τον «ζεστάνει» και πάλι.

Το ευχάριστο για τον Θωμά Γράφα είναι, πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς και ο Μανώλης Φαζός, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι απόλυτα εντάξει και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις