Μεταγραφική επιτυχία για τον Ανθ. Γαζή με την απόκτηση του Λ. Κόρμπα

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τον Άνθιμο Γαζή, αφού ο έμπειρος επιθετικός Λεωνίδας Κόρμπας συμφώνησε με τη διοίκηση του πηλιορείτικου συλλόγου να τον ενισχύσει στη συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν.
Η ομάδα των Μηλεών που φέτος αλλάζει σελίδα μια και τις τύχες της έχουν αναλάβει άνθρωποι της περιοχής με επικεφαλής τον Απόστολο Παναγιώτου και με συμπαραστάτες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τοπικούς φορείς, συνεχίζει την προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ.
Ο Λεωνίδας Κόρμπας με μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε συλλόγους της ΕΠΣΘ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά, ενώ έχει αγωνιστεί σε Θησέα, Ρήγα Φεραίο, Νηλέα, Σαρακηνό και Τοξότη.
Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Με μεγάλη μας χαρά και τιμή, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον δεινό σκόρερ Λεωνίδα Κόρμπα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Επίσης, πιστεύουμε ότι με την εμπειρία του, με το ήθος του και με την αξία του ο Λεωνίδας θα αποτελέσει και ένα φωτεινό παράδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις