Κέρκυρα-Καλλιθέα ανοίγουν σήμερα την αυλαία της Football League

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του πρωταθλήματος της Football League με την αναμέτρηση της Κέρκυρας με την Καλλιθέα, η οποία θα διεξαχθεί στις 18.00 στο νησί των «Φαιάκων».
Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Ιονίου ο Άγγελος Διγκόζης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Όμο, τον τραυματία, Καμπάνταη, ενώ εκτός…

…αποστολής έμεινε και ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ, Γιάννης Αραμπατζής. Στην 20άδα δεν βρίσκονται ακόμα οι Βλάχος, Μανωλάς, Κωτάτης, Ίσερης και Γρηγοράκης.
Η αποστολή: Τριαντάφυλλος, Κουτζαβασίλης, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Γκομές, Μεντής, Ντιόγκο, Ζουμπουλάκης, Ζορμπάς, Καρντόσο, Κρητικός, Μακρίδης, Ντουάλα, Ντατίδης, Κόντος, Γεωργακόπουλος, Φάμπιο, Σουάνης, Λέντριτς.
Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η Καλλιθέα είχε τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό. Ο γκολκίπερ, Νίκος Σταυριανός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (23/09) και η διάγνωση έκανε λόγο για ρήξη χιαστών, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Εκτός του Σταυριανού ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης δεν μπορεί να υπολογίζει για σημερινό παιχνίδι και στον τιμωρημένο από πέρυσι, Μάρσιο Πίκολο.
Η αποστολή των «κυανόλευκων» που αναχώρησε το πρωί από τη βάση της με προορισμό την Κέρκυρα αποτελείται από τους: Κατσούλη, Μιχελή, Λεβέντη, Μουχτάρη, Σταμόπουλο, Τσώνη, Νόνη, Παγώνη, Ρουσάκη, Μπούζα, Αρναρέλλη, Τζάκσον, Μασένα, Τεγούση, Σταύρου, Μπέλη, Κατσικογιάννη, Φράγκο, Σμυρλή και Λουκάνοβιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις