Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού αρχίζει από το ματς με Θεσπρωτό

Ύστερα από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν δύο ισοπαλίες εκτός έδρας, με Ασπρόπυργο και Τρίκαλα και μία ήττα από τη Βέροια στη Φιλιππούπολη, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.
Με δύο βαθμούς το βολιώτικο συγκρότημα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, στην 12η θέση, ξεπερνώντας δύο ομάδες στην κατάταξη. Τον Ιάλυσο, που έχει ένα πόντο και τον ουραγό Θεσπρωτό, προσεχή αντίπαλο των «ερυθρολεύκων», ο οποίος δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα.
Οι παίκτες του Θωμά Γράφα θα πρέπει να καλύψουν τη διαφορά στα παιχνίδια που έρχονται. Αν και στη Φούτμπολ Λιγκ δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα ματς, οι δύο προσεχείς αγώνες με Θεσπρωτό και Ο.Φ. Ιεράπετρας, που είναι εντός έδρας, θα πρέπει να είναι νικηφόροι για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αρχίσει η αντεπίθεση των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση της κορυφής.
Για αρκετές θέσεις στην ενδεκάδα ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Ο Μάρκος Ντούνης βοήθησε σημαντικά με την παρουσία του την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα. Ο Ολυμπιακός εκ των πραγμάτων καλείται να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, κυνηγώντας το γκολ στην επίθεση, βρίσκοντας τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Θεσπρωτού. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με οκτώ γκολ παθητικό, καθώς η εστία της παραβιάστηκε δύο φορές στα παιχνίδια με Νίκη και Ιωνικό και τέσσερις φορές στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Διαγόρα στη Ρόδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις