Μετά τον Ποντένσε ακολουθούν Γκιγιέρμε και Ελαμπντελαουί

Η ανανέωση του Ποντένσε στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή, αφού σειρά αναμένεται να πάρουν οι Γκιγιέρμε και Ομάρ. Όπως γράφει το «ΦΩΣ», μετά τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να «δέσει» τον Γκιγιέρμε και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Βραζιλιάνος μέσος φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους», αφού οι δύο πλευρές έχουν κοινή διάθεση να πορευτούν μαζί.

Το συμβόλαιο του Γκιγιέρμε εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και στον Ολυμπιακό υπάρχει η επιθυμία για ανανέωση ως το 2022.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ελαμπντελαουί τα πράγματα δεν είναι τόσο πολύπλοκα όσο έχουν παρουσιαστεί. Υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά εκτιμάται ότι αυτή δεν θα σταθεί εμπόδιο από τη στιγμή που ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο λιμάνι.

Ο μάνατζερ του Νορβηγού μπακ ήταν προγραμματισμένο να έρθει στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα για τις τελικές συζητήσεις, όμως η έλευσή του φαίνεται ότι θα καθυστερήσει μερικές μέρες. Είναι πολύ πιθανό να έρθει τελικά την προσεχή Τρίτη, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Champions League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις