Ροχάνο: Με “διπλό” στην τριάδα του βαθμολογικού πίνακα

Ο βοηθός του Ισαάκ Χοβέ και γυμναστής της ομάδας της Νίκης, Νίκος Αθανασιάδης, κι ο επιθετικός της, Αντόνιο Ροχάνο, μίλησαν στο nikifc.gr για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιάλυσο, το μεσημέρι της Κυριακής (20/10, 15:00), στο “Οικονομίδειο” της Ρόδου, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Αθανασιάδης:

“Στο παιχνίδι με τον Αιολικό, η ομάδα έκανε υπερπροσπάθεια, ύστερα από έναν πολύ απαιτητικό αγώνα, κόντρα στην Καλαμάτα, κι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, μέχρι την Μυτιλήνη, συνυπολογίζοντας την απόσταση και τις δηλητηριάσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών. Πήγαμε εκεί, τα δώσαμε όλα και είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε πίσω στη βάση μας υγιείς. Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ιάλυσο, προσπαθήσαμε αυτές τις μέρες να ξεκουραστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με τον προπονητή πάνω στο παιχνίδι, δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την αντίπαλη ομάδα, παρά μόνο τις γηπεδικές συνθήκες και το στιλ παιχνιδιού κάποιων ποδοσφαιριστών της. Η ομάδα έχει ετοιμάσει το πλάνο της και πάει στη Ρόδο, για να πάρει το παιχνίδι”.

Τα λόγια του Αντόνιο Ροχάνο:

“Πιστεύω πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Ο Ιάλυσος θα παίξει στην έδρα του, έχει μόλις έναν βαθμό και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για τους φιλάθλους του. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε την ευκαιρία, με ένα ενδεχόμενο “διπλό”, να είμαστε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, άσχετα με το τί θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Έχουμε καλή ομάδα, με ανθρώπους στη διοίκηση που είναι δίπλα μας, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να δουλεύουμε και να παλεύουμε κάθε εβδομάδα, σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να έχουμε αυτοπεποίθηση στη δουλειά μας, προκειμένου να πάρουμε σημαντικά πράγματα, στο υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν. Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, κάθε ομάδα θα θέλει να δείξει πως είναι καλή, θα θέλει να πάρει βαθμούς, θα θέλει να κερδίζει. Εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό, δεν είναι αρκετό να ανήκουμε απλά σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Ο καθένας μας πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, για να δείξουμε ποια ομάδα είμαστε πραγματικά, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ξεκίνημά μας είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα βρούμε τον ρυθμό μας, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, και θα δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις