Θέλει να σπάσει το… ρόδι ο Ολυμπιακός Β. με Θεσπρωτό (pregame)

Το… ρόδι θέλει να σπάσει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 16.00 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» του Αλμυρού τον Θεσπρωτό με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να αναρριχηθούν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.
Για ένα ακόμη παιχνίδι φέτος ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί στο Βόλο, ως γηπεδούχος. Στον φιλόξενο Αλμυρό το βολιώτικο συγκρότημα θα κυνηγήσει με πάθος τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται αδύναμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και η οποία παραμένει χωρίς βαθμό, ύστερα από τρεις αγωνιστικές.
Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ιμπάν Ράντι, ο οποίος είναι τραυματίας και έμεινε εκτός αποστολής. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια ο Θωμάς Γράφας ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός, πέρα από τον τραυματία Ράντι, έμειναν οι επίσης Πάσχος, Μαρούδας, καθώς και οι Μπαρούτας, Καναβός, Καρακώστας, Μπακουλάτι, Πριόνας, Δεινόπαπας, Ενγκομπά και Ζάχος.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με διάταξη 4-3-3, δίχως να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μακρυωνίτης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Γραικός και το αριστερό ο Μπουτζίκος. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Βοσνακίδης και Φαζός. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Τσιάρας, Στεφάνοβιτς και Σκοπελίτης, στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Κουτσιανικούλης και Ντούνης, ενώ ο Τσίτας θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Στη διάθεση του Θωμά Γράφα βρίσκονται και οι Γιδόπουλος, Ρόκας, Τζέφερσον, Κόλα, Λάσκαρης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου και Κλεμέντε.
Από την άλλη πλευρά ο Θεσπρωτός ταξίδεψε στη Μαγνησία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χωρίς τον ανέτοιμο Γκέκα, αλλά και τον Λώλο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Ηγουμενίτσας. Στη διαθέση του προπονητή Χουάν Ρότσα βρίσκονται οι Κωνσταντάκος, Κίναλης, Νόνης, Κωνσταντακόπουλος, Ευθυμίου, Γώγος, Σερβιλάκης, Κολλάς, Βιγιαφάνιε, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Βασ., Κατσής, Ραμίρεζ, Μπίκας, Καρβούνης, Δημήτρουλας, Κολτσίδας, Ντάλα Κόστα.

«Σφυρίζει» ο Μαχαίρας
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Στράτος Μαχαίρας από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί ορίστηκαν ο Άγγελος Κολλιάκος και η Μαρία Δέτση, επίσης, από την Αθήνα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη από την Ένωση Λάρισας και παρατηρητής ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την Φθιώτιδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις