Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Φράιμπουργκ! (vid)

Πλούσιο σε αναμετρήσεις είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (19/10). Το Betarades.gr έχει εντοπίσει δυνατά προγνωστικά. Αρχικά, θα ασχοληθούμε με την Bundesliga και το Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ. Έπειτα, η προσοχή μας στρέφεται στην Α’ Ολλανδίας και στο Ουτρέχτη – Αϊντχόφεν. Σημείο φυσικά, προκύπτει και σήμερα και από τους αγώνες μπάσκετ του κουπονιού. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τα νόμιμα online καζίνο που λειτουργούν στην Ελλάδα, όπως της Goalbet. Πάμε τώρα στα παιχνίδια μας!

Εξαιρετική η Φράιμπουργκ

Οι αναλύσεις μας ξεκινάνε από την Bundesliga. Το γερμανικό πρωτάθλημα έχει μπει στην όγδοη αγωνιστική του. Σήμερα λοιπόν, η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται τη Φράιμπουργκ Το ματς θα γίνει στις 16:30.

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο στη διοργάνωση. Έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς σε επτά αγώνες. Έτσι, εντοπίζεται στην 16η θέση της βαθμολογίας, εντός των μπαράζ υποβιβασμού. Έχει μόλις μια νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Μάλιστα, έχει χάσει και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Είναι φανερό ότι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και υστερεί σε ποιότητα. Δέχεται γκολ πολύ εύκολα, ενώ επιθετικά δυσκολεύεται επίσης πολύ.

Αντίστροφη είναι η πορεία της Φράιμπουργκ στην Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης μέχρι τώρα. Φιγουράρουν στην πέμπτη θέση της κατάταξης, με 14 πόντους. Είναι ισόβαθμοι με Λειψία και Μπάγερν, που βρίσκονται από πάνω τους. Η Φράιμπουργκ απέχει μόλις δύο πόντους από την κορυφή. Είναι αήττητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα. Την περασμένη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Ντόρτμουντ.

Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία τους. Μπορούν να αξιοποιήσουν τα κενά της Ουνιόν ώστε να κερδίσουν. Πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.05.

Αντέχει η Ουτρέχτη

Στο ολλανδικό πρωτάθλημα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το ματς της Ουτρέχτης με την Αϊντχόφεν. Πρόκειται για μια δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για την PSV, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Η Ουτρέχτη είναι ένα αξιόμαχο σύνολο που μπορεί να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Ειδικά στην έδρα της, αποκτά σημαντική δυναμική και έχει τα φόντα να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος. Έτρεχε ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, πριν χάσει από τη Φίτεσε με 2-1. Στόχος της, είναι η έξοδος στην Ευρώπη και δείχνει ότι μπορεί να τον πετύχει. Αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται στην έκτη θέση. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και αν συγκεντρωθεί περισσότερο στην άμυνα, θα πάει ακόμα καλύτερα. Είναι μια πρόκληση το σημερινό παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη, η Αϊντχόφεν είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Έχει 23 βαθμούς, όσους και ο Άγιαξ, αλλά υστερεί στη διαφορά τερμάτων. Παραμένει αήττητη στη φετινή διοργάνωση, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Παίρνει συνήθως τα αποτελέσματα που θέλει, αλλά είναι επιρρεπής στα μετόπισθεν. Ενδεικτικά, προέρχεται από τέσσερα Goal/Goal στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Αυτό, είναι πιθανό να το πληρώσει σήμερα απέναντι σε έναν ικανό αντίπαλο.

Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος στις τάξεις της Ουτρέχτης για το σημερινό ματς. Οι γηπεδούχοι πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι θετικό και θα το διεκδικήσουν. Με τη δύναμη της έδρας, θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουν. Επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.83.

Βάζει «στοπ» η Ανδόρα

Ήρθε η ώρα για το μπάσκετ, και συγκεκριμένα για την ισπανική ACB. Για την πέμπτη αγωνιστική, η Ανδόρα φιλοξενεί την Μπούργος στις 19:00. Το ματς είναι κρίσιμο βαθμολογικά, ειδικά για τους γηπεδούχους.

Και αυτό, γιατί η Ανδόρα έχει μείνει λίγο πίσω στο πρωτάθλημα. Στα πρώτα τέσσερα ματς έχει δύο νίκες και δύο ήττες. Βέβαια, είχε και… περίπλοκο πρόγραμμα. Στο Eurocup επίσης δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Προέρχεται μάλιστα από την ήττα με 87-72 από τη Βίρτους στη Μπολόνια. Παρόλα αυτά, η Ανδόρα είναι καλή ομάδα και θέλει να βρει τα πατήματά της. Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί ευκαιρία για αυτήν, για να πάρει τα πάνω της.

Εξάλλου, η Μπούργος δεν τρομάζει ως αντίπαλος. Μπορεί να έχει κάνει το 4-0 έως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά δεν είχε κάποιο πολύ δύσκολο ματς. Όλοι οι αντίπαλοί της, ήταν στα μέτρα της. Παίζει ωραίο μπάσκετ επιθετικά, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσει σε αυτόν το ρυθμό, με αυτό το ρόστερ. Στην άμυνα έχει εμφανίσει αδυναμίες, που καλύπτονται από την απόδοσή της στην επίθεση. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν. Με τη βοήθεια του κόσμου τους, πιστεύουμε θα φτάσουν στη νίκη. Καταλήγουμε στο Ανδόρα -4.5 σε απόδοση 1.91.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για την 7η αγωνιστική της Superleague!

 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις