Νίκη κορυφής για την Καλαμάτα, 1-0 τον Ιωνικό

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Καλαμάτα, η οποία επικράτησε με 1-0 του μαχητικού Ιωνικού. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 57’ ο Λυμπέρης Στεργίδης, ενώ οι «κυανόλευκοι» βρήκαν απέναντί τους έναν αποτελεσματικό Στεφανάκο που κράτησε το μηδέν για τη «Μαύρη Θύελλα».

Καλό παιχνίδι έγινε στην Καλαμάτα, μπροστά σε περισσότερους από 2000 φιλάθλους. Ο Ιωνικός μπήκε πιο καλά στο ματς και είχε ένα άστοχο σουτ στο 7’ με τον Ντάγκρα. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και ισορρόπησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 39’ το πλασέ του Μπάμπη πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κουρεπίνη, ενώ στο 43’ ο Ντάγκρας από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στεφανάνο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό, με τον Στεφανάκο πάλι να αποκρούσει στο 49’ το πλασέ του Κρητικού. Στο 57’ η Καλαμάτα εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Γκούφα και Κουρεπίνη και ο Στεργίδης πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία για το 1-0. Το γκολ αυτό ανάγκασε τον Ιωνικό να αυξήσει την πίεσή του και στο 63’ ο Στεφανάκος αρχικά απέκρουσε την κεφαλιά του Καλλέργη και μπλόκαρε στη συνέχεια την προβολή του Κρητικού. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στα τελευταία λεπτά, με τις αλλαγές και τους μικροτραυματισμούς να μην επιτρέπουν να παιχτεί ποδόσφαιρο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ 1-0
57’ Στεργίδης

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Μάκος, Ιντζίδης, Τσουβαλτσίδης (78’ Τσιβεκελίδης), Γαλούπης, Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης (66’ Δήμος), Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Ράκιτς (81’ Αλεξόπουλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Γκούφας, Παπατζίκος (45’ Μακρίδης), Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Καλλέργης, Ντάγκρας (70’ Καλογέρης), Κρητικός.

Flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις