ΕΠΣΘ: Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων του Σαββάτου

Με δύο παιχνίδια άνοιξε σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική κατηγορία. Ο Σαρακηνός νίκησε εύκολα 4-1 την Α.Ε. 2002, έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν και οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Στουμποβίκου στο ημίωρο της αναμέτρησης, κατάφεραν στο β’ μέρος να γυρίσουν το ματς και να πετύχουν τέσσερα τέρματα. Το 1-1 έγινε στο 50 με κεφαλιά του Τζίκα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 2-1 για τον Σαρακηνό. Στο 70’ ο Τσιουρής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή και ένα λεπτό μετά ο Κώστας Φλίγκος από την «άσπρη βούλα» πέτυχε το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80’ ο Τσιουρής με κεφαλιά.
Ο Τοξότης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αγ. Παρασκευής επικρατώντας με 3-0. Ο Λευτέρης Δενελάβας πέτυχε δύο τέρματα, το πρώτο στο 25’ με κεφαλιά και το δεύτερο στο 70’ με τακουνάκι, ενώ νωρίτερα, στο 33’ ο Μάστορας είχε πετύχει το 2-0 για τον Τοξότη. Στο 63’ ο Σαρακηνός είχε δοκάρι με τον Λευτέρη Δενελάβα.
Στη Β’ ΕΠΣΘ ισόπαλο 2-2 έληξε το μοναδικό παιχνίδι που διεξήχθη Σάββατο για την 3η αγωνιστική, αυτό ανάμεσα στον Αστέρα και στην Αγχίαλο στον Ριζόμυλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 με τέρματα των Καραγιώργου με πέναλτι στο 20’και Μαγιόγλου στο 30’. Στη συνέχεια, όμως, ο Αστέρας με δύο γκολ του Κάρρου με χτυπήματα πέναλτι στο 28’ και στο 35’ ισοφάρισε σε 2-2.
Για την Γ’ τοπική κατηγορία ο Α.Σ. Δημητριάς δε δυσκολεύτηκε να νικήσει με 5-2 τον Ν. Μαγνησιακό, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣΘ:
Α’ κατηγορία
Σαρακηνός-Α.Ε. 2002 4-1
Αγία Παρασκευή-Τοξότης 0-3
Β’ κατηγορία
Αστέρας Ριζ.-Αγχίαλος 2-2
Γ’ κατηγορία
Δημητριάς-Ν. Μαγνησιακός 5-2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις