Γράφας: Αδικαιολόγητα γυρίσαμε πίσω στο δεύτερο ημίχρονο

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Θεσπρωτό, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θωμάς Γράφας, στις δηλώσεις του προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρηση του από την ομάδα, τονίζοντας πως θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ, σήμερα το βράδυ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Γράφα:
«Ήταν ένα πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα για μας. Σ’ ένα παιχνίδι, που ενώ θα έπρεπε να το είχαμε τελειώσει στο πρώτο ημίχρονο, δεν το πετύχαμε και το πληρώσαμε στο τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αδικαιολόγητα γυρίσαμε πίσω και δεν πήραμε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είχαμε την ηρεμία που έπρεπε και ήρθε αυτό το κακό αποτέλεσμα. Μετά από τέτοια άσχημα αποτελέσματα, νομίζω πως ο προπονητής θα πρέπει να συζητήσει με τη διοίκηση για να δούμε τι πρέπει να γίνει. Το ίδιο θα πράξω και εγώ σήμερα το βράδυ με τον κ. Τσιμπανάκο και τη διοίκηση της ΠΑΕ. Η ομάδα θα πρέπει να διαχειριστεί αυτό το άσχημο αποτέλεσμα, να το αφήσει πίσω και να προχωρήσει».
Για την κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν υπάρχει εξήγηση. Δεν υπήρχε εντολή να παίξουμε πίσω. Νομίζω ότι όσο περνούσε ο χρόνος και η ομάδα του Θεσπρωτού δημιούργησε κάποιες φάσεις, άρχισε να μας βαραίνει το άγχος και ήρθε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος του παιχνιδιού. Νομίζω, ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαχειριστήκαμε σωστά τη ροή του αγώνα. Είναι κάτι το οποίο προβληματίζει και εμένα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις