Μπουτζίκος: Δεν είναι αυτή η εικόνα του Ολυμπιακού

Ο Νίκος Μπουτζίκος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Θεσπρωτό, τονίζοντας τα εξής:
Θέλω να ζητήσω εκ μέρους των συμπαικτών μου ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Δεν είναι εικόνα αυτή της ομάδας μας, έτσι όπως την έχουμε χτίσει. Πραγματικά, προβληματιζόμαστε πάρα πολύ. Μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε μέσα στα Τρίκαλα, σήμερα παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα. Δυστυχώς, είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση, όλοι θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα. Γιατί όπως είπα, αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό Βόλου. Έχουμε πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Όλη αυτή η κατάσταση μας προβληματίζει και μας στενοχωρεί. Δεν πρέπει να κοιτάζουμε, όμως, πίσω. Οφείλουμε να συνεχίσουμε.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς όμως δεν το πετύχαμε. Θεωρώ ότι το μυαλό μας μένει πίσω. Πρέπει να βρούμε τι φταίει, γιατί πλέον δεν μας παίρνει άλλο. Ο καθρέφτης μιας ομάδας είναι το γήπεδο».
Ερωτηθείς, αν η ομάδα κινδυνεύει να μείνει εκτός στόχου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο αμυντικός του Ολυμπιακού απάντησε: «Όχι δεν θεωρώ κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και εξαρτάται αποκλειστικά από μας, αν η ομάδα θα κερδίσει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ευχαριστούμε, τουλάχιστον, τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο Αυτό, δηλαδή, που δεν γίνεται τώρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις