Με την ψυχολογία στα ύψη ο Θησέας υποδέχεται τον Διγενή (pregame)

Με στόχο να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του, που θα τον διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία (η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση), ο Θησέας φιλοξενεί στο γήπεδο της Αγριάς τον Διγενή Νεοχωρίου, στις 16.00. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αταλάντης με 2-1.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης μπορεί να υπολογίζει και στους 20 παίκτες του ρόστερ. Αυτοί είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Γιάννης Κυρίτσης, Μάνος Ιακωβίδης, Αποστόλης Ιωαννίδης, Θανάσης Μπόρας, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Σταύρος Νιαώτης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Κώστας Οικονόμου, Βασίλης Πέτσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Ζαχαράκης, Αλέξανδρος Σιώμος, Ηλίας Βλάχος.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Ντελέζος, με βοηθούς τους Γρηγόρη Δεδικούση και Μίλτο Μπουρονίκο της ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Στέλιος Καραγιάννης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις