Με “όπλο” την έδρα η Νίκη υποδέχεται τον Αίολο Τρικάλων

Πρώτο παιχνίδι έδρας για τη Νίκη στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής, με τους «κυανόλευκους» να υποδέχονται στις 17.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας τον Αίολο Τρικάλων, για την 2η αγωνιστική.
Η αρχή για τη φετινή χρονιά ήταν εξαιρετική. Η βολιώτικη ομάδα στην πρεμιέρα νίκησε 74-72 την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.
Ο Γιώργος Κοσμάτος «πονοκεφαλιάζει» για την απουσία του Γιώργου Παρασκευά. Ο 34χρονος σέντερ υπέστη οστικό οίδημα και μικρή κάθετη ρήξη στον μηνίσκο και θα μείνει εκτός για 15 ημέρες.
Οι παίκτες στους οποίους υπολογίζει ο Γιώργος Κοσμάτος και ο συνεργάτης του, Δημήτρης Καραγιώργος, είναι οι ακόλουθοι: Κώστας Σαριμπαλίδης, Άρης Βερτζάγιας, Γιάννης Αναγνωστίδης, Θωμάς Καραγεώργος, Χρήστος Σιμάκης, Γιάννης Καρπέτης, Σάκης Κουτίνας, Άλεξ Ακούνια, Λεωνίδας Κουτσούκης, Παναγιώτης Τσώλης, Ηλίας Σταυροθεόδωρος, Γεράσιμος Δελεντζές, Φώτης Τάσσος.
Όπως προαναφέραμε το σημερινό θα είναι το πρώτο φετινό για τη Νίκη μπροστά στο κοινό της και η Διοικούσα Επιτροπή απευθύνει το παρακάτω κάλεσμα: «Έφτασε η ώρα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Νίκης Βόλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την Κυριακή στις 17:00, η ομάδα μας θα αγωνιστεί απέναντι στον Αίολο Τρικάλων, μια από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας.
Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το κλειστό Ν. Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη. Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε. Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται….
Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Στο γήπεδο θα βρείτε και τα συλλεκτικά T-Shirts της ομάδας μας Τέλος στο ημίχρονο του αγώνα τρεις τυχεροί φίλαθλοι θα κληρωθούν για να πάρουν μέρος σε διαγωνιστικό παιχνίδι με δώρα από το «Πλαίσιο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις