Οι επικρατέστεροι προπονητές να αναλάβουν τον Ολυμπιακό Β.

Κοινή συναινέσει θα λυθεί η συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με τον Θωμά Γράφα, ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» μετά το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό και την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε η ομάδα στο στάδιο του Αλμυρού.

Ήδη η διοίκηση της ΠΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και σύμφωνα με πληροφορίες τρεις είναι οι επικρατέστεροι να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος πέρυσι ήταν προπονητής της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ έχει δουλέψει και σε αρκετές ομάδες, Παναχαϊκή, Βύζα Μεγάρων, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών και Ιάλυσο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει τρεις φορές από τον Ολυμπιακό Βόλου στο παρελθόν και πέρυσι ξεκίνησε στον πάγκο του Διαγόρα Ρόδου.

Ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος δεν έχει ομάδα αυτό το διάστημα και πέρυσι εργάστηκε για λίγο χρονικό διάστημα στην Παναχαϊκή. Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αναμένονται άμεσα για τον Ολυμπιακό.

Επίσης, ακούστηκε τις τελευταίες ώρες τόσο το όνομα του Σάκη Παπαβασιλείου, ο οποίος δούλεψε για σύντομο χρονικό διάστημα την περίοδο 2016-17 στον Ολυμπιακό Βόλου (κάθισε στον πάγκο σε δύο παιχνίδια) και είχε παραιτηθεί μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Καραϊσκάκη στο Πανθεσσαλικό (0-1).

Τέλος, στα υπόψη βρίσκεται και ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, ο οποίος πέρυσι κάθισε σε 10 παιχνίδια τον πάγκο του Καραϊσκάκη, ενώ έκλεισε τη χρονιά στον Γιούχτα Αρχάνων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις