Ήττα στην Καρδίτσα με πολλά παράπονα από τη Νίκη

Την ήττα με 3-1 από την Καρδίτσα γνώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΚΕΛ η Νίκη Βόλου. Οι Βολιώτισσες παρόλο που προηγήθηκαν, κερδίζοντας το πρώτο σετ με 23-25 εντούτοις έχασαν τα επόμενα τρία, εκφράζοντας έντονα παράπονα τόσο για τη διαιτησία αλλά και για συμπεριφορές που δεν έχουν χώρο στο βόλεϊ.

“Το εχθρικό κλίμα του γηπέδου και η διαιτησία με πολλά ερωτηματικά στάθηκαν εμπόδιο στην ομάδα μας να πάρει το διπλό αν και ξεκίνησε πολύ καλά κερδίζοντας το πρώτο σετ” αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανάρτηση του τμήματος βόλεϊ της Νίκης.

Για το εχθρικό κλίμα κάνει αναφορά και η προπονήτρια της ομάδας, Σοφία Μπουμπούκη:

Πηγαίνεις να παίξεις έναν αγώνα να ξεκινήσεις όμορφα την σεζόν, να ευχαριστηθείς με τις αθλήτριες σου, να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου, να κουραστείς, να τα δώσεις όλα και ότι γίνει.. και να σου εκεί πάντα θα βρεθεί ένας χωριάτης (όχι χωρικός μην παρεξηγηθώ), χωρίς παιδεία βέβαια, (συγγενής του προπονητικού team) να είναι τοποθετημένος ηθελημένα στην θέση του σερβίς και να βωμολοχεί τις αθλήτριες κάθε φορά που επρόκειτο να κάνουν σερβίς. ΠΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΤΡΟΠΗ για το άθλημα μας!!!

Τα σετ 23:25, 25:23, 25:20, 25:19

Νίκη Βόλου (Μπουμπούκη) Δόλγυρα, Κολοβού, Μπένου, Τριπύλα, Θεοχάρη, Στύλα Σ., Θεοδωρακάκη, Λώλου, Χαλκιά, Γκαγκαδέλλη, Πίσσα Ν., Πίσσα Κ., Πολυζώη, Καρατάσιου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις