Στοίχημα: Με τα γκολ στο ντέρμπι της Αγγλίας!

Κορυφώνεται η δράση σήμερα (20/10) στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Το Betarades.gr είναι εδώ με δυνατά προγνωστικά. Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ, με το ματς να προσφέρει επιλογή. Εκτός αυτού, θα ασχοληθούμε τόσο με το Μαρσέιγ – Στρασβούργο, όσο και με το μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τα νόμιμα online καζίνο που λειτουργούν στην Ελλάδα, όπως της Novibet. Πάμε τώρα στα παιχνίδια μας!

Σκοράρουν στο Old Trafford

Οι αναλύσεις μας αρχίζουν από το ντέρμπι της Αγγλίας. Για την ένατη αγωνιστική, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ, στις 18:30. Είναι το μοναδικό ματς της ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ κρίσιμο για τη Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν πραγματοποιήσει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα. Βρίσκονται στην 14η θέση της κατάταξης, μόλις με 9 βαθμούς. Απέχουν έναν πόντο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχουν κερδίσει δύο αγώνες, μετρώντας επίσης τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή. Ωστόσο, το σημερινό ματς είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για να βάλουν εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία των αντιπάλων τους.

Η Λίβερπουλ έχει κάνει το απόλυτο νικών μέχρι τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Κέρδισε και τα οκτώ πρώτα ματς που έδωσε, και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Βέβαια, η Σίτι επικράτησε της Πάλας και μείωσε τη διαφορά στους πέντε πόντους. Όμως, οι Reds έχουν αγώνα λιγότερο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι εξαιρετικά συγκεντρωμένη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, και παρά το γεγονός ότι δέχεται γκολ παίρνει τις νίκες. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οφείλει να πάρει αποτέλεσμα, ενώ η Λίβερπουλ θα κάνει το παιχνίδι της. Περιμένουμε ένα ωραίο ντέρμπι με γκολ εκατέρωθεν. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Κερδίζει η Μαρσέιγ

Στη Ligue 1, η Μαρσέιγ υποδέχεται το Στρασβούργο. Πρόκειται για ένα άκρως σημαντικό ματς, για αμφότερες τις ομάδες. Η αναμέτρηση θα γίνει στις 22:00 και οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί.

Η Μαρσέιγ αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια. Συνεπώς, δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Έχει μείνει ήδη πίσω και οφείλει να πάρει πόντους. Αντιμετωπίζει προβλήματα και στην άμυνα, και στην επίθεση. Όμως, δεν παύει να διαθέτει ποιοτικές μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν συγκρίνεται σαν ρόστερ με το σημερινό της αντίπαλο. Οι αποδόσεις δείχνουν ότι έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Άλλωστε, αν κερδίσει θα πλησιάσει ή θα μπει στις θέσεις που εξασφαλίζουν έξοδο στην Ευρώπη. Οι τρεις βαθμοί είναι αναγκαίοι σήμερα για τη Μαρσέιγ.

Το Στρασβούργο εξάλλου, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως ομάδα. Εντοπίζεται στην 19η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 9 πόντους σε 9 ματς. Έχει σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία και στο τελείωμα των φάσεων. Ενδεικτικά, σκόραρε μόλις 6 φορές μέχρι τώρα. Επιπλέον, δέχεται και εύκολα γκολ. Πριν τη διακοπή, ήταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση και δύσκολα σήμερα θα πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε ποιότητα και έχουν υποχρέωση να κερδίσουν. Δεν τους… παίρνει να χάσουν πάλι πόντους, ειδικά απέναντι στο Στρασβούργο. Στηρίζουμε Μαρσέιγ και ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 1.90.

Σκληρό «καρύδι» η Αστάνα

Από το ποδόσφαιρο πάμε στο μπάσκετ, και τη VTB League. Η διοργάνωση έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες. Σήμερα λοιπόν, η Χίμκι παίζει στη Μόσχα με την Αστάνα. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, αλλά εμείς θα εστιάσουμε αλλού.

Η Χίμκι προέρχεται από υπερπροσπάθεια στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τη Euroleague. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε ποτέ στην ουσία να απειλήσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Προσπάθησε, αλλά φάνηκε ότι είναι ένα επίπεδο κάτω από τους πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτή ήταν και η πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν, αφού είχε το απόλυτο σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Αποτελεί ερωτηματικό η αγωνιστική της κατάσταση, μετά από ένα τέτοιο ματς.

Η Αστάνα με τη σειρά της, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς. Έχει δώσει δύο αγώνες για τη VTB League, και μάλιστα δύσκολους. Αρχικά, ηττήθηκε με μονοψήφια διαφορά από την ΤΣΣΚΑ, δείχνοντας τις ικανότητές της. Στη συνέχεια φιλοξένησε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, και την κέρδισε με 90-88. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν αξιόμαχο σύνολο και πρέπει να τους υποτιμάνε οι αντίπαλοί τους.

Πιστεύουμε λοιπόν, ότι η Χίμκι δεν θα έχει εύκολο έργο σήμερα. Είναι κουρασμένη από το ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ και δύσκολα θα επικρατήσει τόσο άνετα. Το Αστάνα +15.5 το βρίσκουμε στο 1.90 και συνιστά δυνατή επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις