Αποστολίδης: Να ανακάμψουμε με νίκη στο Αιγάλεω

O Μάνος Αποστολίδης εκπροσώπησε τους παίκτες της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ιάλυσο. Ο πορτιέρε της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως οι παίκτες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενώ για τη φάση του πέναλτι θεωρεί πως δεν ήταν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνου Αποστολίδη όπως απομαγνητοφωνήθηκαν στο goalpost.gr:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ξέραμε πως ήθελε το παιχνίδι με κάθε κόστος. Μπήκαμε καλά και ελέγχαμε τον ρυθμό. Στη συνέχεια έγινε μία φάση που ο διαιτητής έδωσε φάουλ και κόκκινη κάρτα την ώρα που ο συμπαίκτης μου έβγαινε μόνος του με τον τερματοφύλακα, μπορεί να ήταν λάθος η απόφαση, δεν ξέρω, κι αντί να το εκμεταλλευτούμε αυτό, δυστυχώς από ένα λάθος, που κι εγώ θεωρώ πως δεν ήταν πέναλτι, θα το δω στο βίντεο για να έχω καθαρή εικόνα γιατί κοιτούσα την μπάλα που ερχόταν κατά πάνω μου, δεχθήκαμε ένα γκολ.

Από κει και πέρα ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα μέχρι το τέλος όμως παρά τις ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Πρέπει στην ομάδα, ειδικά εμείς οι παίκτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Να πάρουμε το βάρος της ήττας και να καταλάβουμε πως είναι ένα πρωτάθλημα που όταν δώσεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει είναι δύσκολο να ανατρέψεις το σκορ. Θέλαμε να δείξουμε πως είμαστε πιο ποιοτικοί, πιο επιθετικοί, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Κοιτάμε μπροστά, πρέπει να σταματήσουμε τα ατομικά λάθη που κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια, να δουλέψουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας όπου θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανακάμψουμε απ’ αυτή την ήττα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιάλυσου που έδειξε πως παρόλο που βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, πάλεψε, πίεσε κι έκανε αυτό που έπρεπε ώστε να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Να ευχηθώ στον προπονητή του και την ομάδα να έχει μία καλή πορεία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις