Στο 88′ “λύγισε” ο Διαγόρας με Πιερικό

Για 88 λεπτά ο Διαγόρας κρατούσε το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Σ’ εκείνο το λεπτό οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μίμη Μπενίσκο και πήραν τη νίκη με 1-0, αφήνοντας την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα στα… κρύα του λουτρού.
Η ομάδα του Στεφανοβικείου, η οποία στερήθηκε των υπηρεσιών των τραυματιών Καραμπούζη και Σπαθή, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της και θα μπορούσε να είχε φύγει με το θετικό αποτέλεσμα, αν στεκόταν λίγο πιο τυχερή στο τέλος.
Ο Πιερικός είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες, με τους Σαχινίδη, και Κριεμάντι καμία όμως δεν θα την χαρακτηρίζαμε ως κλασική. Από την πλευρά του ο Διαγόρας απείλησε το τέρμα του Πιερικού με τον Ζιάκα στο 30’, με τον τερματοφύλακα Γουναρίδη να αποκρούει σωτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να παλεύει να φτάσει στο γκολ. Οι Μηλιώτης, Ρογγότης Τακίδης και Κυπαρίσσης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με το χρόνο να κυλά υπέρ του Διαγόρα, με το άγχος να κυριεύει τους γηπεδούχους.
Τελικά στο 88’ ο Μπενίσκος, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι, με προβολή έκανε το 1-0, δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Πιερικό, που τον διατηρούν στην κορυφή του 3ου ομίλου μαζί με τον ΑΟ Σελλάνων.
Ο Αλέκος Κουβελάς αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στο 60’, ενώ ντεμπούτο με τον Διαγόρα έκανε ο Νίκος Βουραζέρης.
Διαιτητής: Μπουτσίκος (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά), Μποζατζίδης (Μακεδονίας).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Λαζαρίδης (82’ Κόλα), Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης (72’ Δεμηρτζόγλου), Πετράκος, Σαχινίδης, Κριεμάντι (62’ Κυπαρίσσης), Χαρτσιάς (82’ Μπενίσκος).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Σιγαλάκος, Κ. Καραπλιάγγος, Πρασσάς, Λάιος (88’ λ.τρ. Δίντσης), Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (60’ λ.τρ. Αλαμάνης), Αλεξίου, Τανός (51’ Καλύβας), Ζιάκας (84’ Βουραζέρης), Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις