Νίκη Β.: Δίκαιη ήττα από τον Αίολο, πάμε για το διπλό στην Κέρκυρα

Την ήττα με 75-82 γνώρισε η Νίκη από τον Αίολο Τρικάλων, πληρώνοντας το πολύ κακό της πρώτο ημίχρονο και στερούμενη τις υπηρεσίες του τραυματία Γιώργου Παρασκευά. Πρώτος σκόρερ των κυανολεύκων ο Κουτίνας με 24 πόντους, ενώ 22 σημείωσε ο Τάσσος. H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο της Νίκης Βόλου, καθώς και τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας που γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Αιόλου Τρικάλων και δίνουμε συγχαρητήρια για τη νίκη της, απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα φαβορί του ομίλου μας.

Συγχαρητήρια και στους δύο διαιτητές της αναμέτρησης για την εξαίρετη διαιτησία τους.

Ευχόμαστε περαστικά στους αθλητές μας Γιώργο Παρασκευά που τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα και θα μείνει εκτός αγώνων για αρκετό ακόμα διάστημα, και Σάκη Κουτίνα που τραυματίστηκε στο σημερινό παιχνίδι, ελπίζοντας η ατυχία με τους συνεχείς τραυματισμούς να σταματήσει εδώ.

Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, περήφανοι για το πάθος των αθλητών μας στο δεύτερο ημίχρονο και πάμε για το διπλό στην Κέρκυρα”

Διαιτητές: Ξέρας, Μαράμης
Τα δεκάλεπτα: 17-28, 19-22, 18-14, 21-18

Νίκη Βόλου (Κοσμάτος – Καραγιώργος): Βερτζάγιας 2, Καραγεώργος, Σιμάκης 5, Κουτίνας 24(1), Τσώλης 4π (13ρ), Τάσσος 22 (12ρ), Σταυροθεόδωρος 6, Σαριμπαλίδης 12(3), Καρπέτης

Αίολος Τρικάλων (Παπαδημητρίου): Ρούζιος 15(3), Πανάρας 14(3), Πρεμέτης, Αργύρης 17(3), Χατζής 1, Σούλκο, Τσιούλκας, Κολότσιος 8(2), Γοργότσης, Σπηλιόπουλος 16(3), Κατσαδούρος 8(2), Τσότσος 3

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις