Ο Δημηνάς έδωσε τη νίκη στον Αλμυρό

Με γκολ του Δημηνά στο 70’ ο Γ.Σ. Αλμυρού νίκησε με 1-0 την Ποταμιά, επέστρεψε στις επιτυχίες και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Η νίκη χαρακτηρίζεται δίκαιη για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου, η οποία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλα τέρματα.
Μετά τα πρώτα 20 λεπτά όπου οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους (είχαν από μία ευκαιρία στο ματς), στη συνέχεια ο Αλμυρός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες, με πιο σπουδαία αυτή του Βουρδάκη στο 25’, ο οποίος πλάσαρε για να σταματήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ευκαιρίες χάθηκαν και από τους Φούκη στο 25’ κι Λάμπου στο 42’.
Στην επανάληψη ο ΓΣΑ πέτυχε το γκολ που του έδωσε τη νίκη στο 70’ με τον Δημηνά με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Δερμιτζάκη.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Πατσής, Αγγελής, Λάμπος, Κυριάκος, Δημηνάς, Φούκης (46’ Αϊδής), Ζενούνης, Δερμιτζάκης (77’ Αράπης), Αγιασιώτης, Βουρδάκης (89’ Αργυρόπουλος).
ΠΟΤΑΜΙΑ: Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Κατσαρής, Χρυσικός (85’ Μπουμπουρής), Λέρης (75’ Ηλιάδης), Ρόμαν, Γενιτσαρόπουλος, Σταμούλης (75’ Μπόνιας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις