Αναλυτική παρουσίαση των παιχνιδιών της Κυριακής στην Α’ ΕΠΣΘ

Στα παιχνίδια που έγιναν την Κυριακή για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, Ρήγας Φεραίος, Δήμητρα, Αίας, Αγία Άννα και Πρωτεσίλαος πήραν σημαντικές νίκες και συνεχίζουν την προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

Πύρασος-Ρήγας 0-3
O Ρήγας Φεραίος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 του Πυράσου, ο οποίος αγωνίστηκε, ως γηπεδούχος, στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Τα τρία γκολ της ομάδας του Βελεστίνου σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα από τον Ιωάννου στο 49’, τον Γουτούλη στο 57’ και τον Σέττο με χτύπημα πέναλτι στο 75’.

Δήμητρα-Σκιάθος 9-0
Η Δήμητρα ασταμάτητη στο παιχνίδι με τη Σκιάθο, διέλυσε του νησιώτες με 9-0. Το παιχνίδι, όπως μαρτυρά και το σκορ, ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Το σκορ άνοιξε στο 9’ ο Θωμαϊδης με κεφαλιά. Το 2-0 σημειώθηκε στο 16’ από τον Κλουκουτάρα. Ο Καρράς με προβολή έκανε το 3-0 στο 31’, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κλουκουτάρας κέρδισε πέναλτι από τον Μελαχροινό. Ο Θωμαΐδης εκτέλεσε και ο Τσάκος απέκρουσε, όμως η μπάλα πήγε ξανά στον Θωμαΐδη που αυτή τη φορά την έστειλε στα δίχτυα για το 4-0. Στο 40’ ο Κλουκουτάρας έκανε το 5-0.
Άλλα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν από τη Δήμητρα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 46’ ο Τιμπλαλέξης έγραψε το 6-0, ενώ στο 48’ ο Κλουκουτάρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0. Στο 54’ ο Κλουκουτάρας σημείωσε το τέταρτο προσωπικό του τέρμα και όγδοο της ομάδας του, ενώ το τελικό 9-0 ήρθε στο 69’ από τον Στεφανής με σουτ έξω από την περιοχή.

Αίας-Ακρόπολη 2-1
Ο Αίας υποχρέωσε την Ακρόπολη στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, νικώντας με 3-1 στη Σούρπη. Στο 32’ η ομάδα του Σέσκλου προηγήθηκε στο σκορ, με τον Μάριο Φουρκιώτη, ο οποίος σκόραρε σε άλλο ένα ματς φέτος για την Ακρόπολη.
Η αντίδραση του Αίαντα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 68’ ο Αραπίτσας ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 78’ έγραψε το 2-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 75’ η Ακρόπολη είχε δοκάρι με τον Τσουκάλη.

Δάφνη-Αγ. Άννα 2-4
Δεν δυσκολεύτηκε η Αγία Άννα να νικήσει τη Δάφνη με 4-2 στο γήπεδο του Διμηνίου. Στο 6’ ο Σκοπός με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Η ισοφάριση για τη Δάφνη ήρθε στο 15’ με εκτέλεση φάουλ του Καρακίτσου. Ωστόσο, στο 35’ ήρθε το δεύτερο τέρμα της Αγίας Άννας από τον Μπασδάνη.
Στην επανάληψη ο Τζοβάρας με σουτ έγραψε το 1-3 στο 55’, ενώ στο 78’ ο Ζαρίφης «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του, γράφοντας το 1-4. Το μόνο που κατάφερε η Δάφνη ήταν να μειώσει το σκορ με πέναλτι του Καρακίτσου. Το πέναλτι κέρδισε ο Καρακίτσος σε ανατροπή του από τον Κολόνια.

Ιάσων Α.Μ.-Πρωτεσίλαος 0-1
Με το «διπλό» από την Πορταριά έφυγε ο Πρωτεσίλαος, επικρατώντας με 1-0 του Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 80’ με πλασέ του Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις