Πάνοπλη στα Φάρσαλα για τη …Νίκη (αποστολή)

Χρειάστηκε περίπου 9 μήνες για να έχουμε ανακοίνωση αποστολής επίσημου αγώνα για τη Νίκη Βόλου. Χρειάστηκε περίπου 9 μήνες για να τυπωθεί το όνομα της βολιώτικης ομάδας σε εισιτήριο επίσημου αγώνα πρωταθλήματος. Η Νίκη επέστρεψε και πρώτος της αντίπαλος είναι ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου. Αύριο στις 16:30 το εναρκτήριο λάκτισμα του κ. Ψυχούλα θα δώσει το έναυσμα μίας νέας πορείας για τον ιστορικό βολιώτικο Σύλλογο. 

Αγωνιστικά ο Λεωνίδας Μπίλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και στα Φάρσαλα θα παρατάξει μία ομάδα που θα παλέψει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να κατακτήσει το τρίποντο και να μπει με το δεξί στη νέα σελίδα της ιστορίας της. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται και οι νεοαφιχθείς στη Νίκη, Κοτίτσας και Ελευθεριάδης, με τον πρώτο να είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πάρει φανέλα βασικού. Αναλυτικά η αποστολή της Νίκης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος:

Αλεξανδρής, Βέργος, Γρηγοριάδης, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κόλα, Κολημήτρας, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Κυπτίου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Νάκας, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Χολέβας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις