Γαρουφαλλιάς: «10.000 επισκέπτες για την 35η Ανάβαση Πορταριάς»

gif-aegean-728

Στην τηλεόραση του ASTRA και στην εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» μίλησε ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου για την 35η Ανάβαση Πορταριάς. Ο κ. Δημήτρης Γαρουφαλλιάς αναφέρθηκε στο μεγάλο αριθμό συμμετοχών και κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τον αγώνα, ο οποίος αναμένεται και πάλι συναρπαστικός.

Τα κυριότερα αποσπάσματα και το βίντεο από τη συνέντευξη του κ. Γαρουφαλλιά στην τηλεόραση του ASTRA:

«Μπορεί το δημοφιλέστερο άθλημα να είναι το ποδόσφαιρο, όμως και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει το δικό του κοινό και πρέπει να έχει την ανάλογη προβολή. Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την τηλεόραση του ASTRA που πάντα στέκεται δίπλα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου προσπαθεί με τα έμπειρα στελέχη του να στηρίξει όσο μπορεί εκδηλώσεις όπως αυτή της Ανάβασης Πορταριάς».

Για τον αριθμό συμμετοχών:

«Φέτος ισοφαρίζουμε το ρεκόρ συμμετοχών που κάναμε πέρυσι με 107 πληρώματα. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία. Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, στην Καστανιά υπήρξαν 35 συμμετοχές και στην Κρήτη 65».

Για τον αριθμό των επισκεπτών μόνο για τον αγώνα:

«Ο αριθμός των επισκεπτών στην πόλη μας, μόνο για τον αγώνα, υπολογίζουμε πως φτάνει τους 10.000».

Για αυτούς που βοήθησαν οικονομικά και με άλλους τρόπους για τη διεξαγωγή της ανάβασης:

«Είναι αλήθεια πως είχαμε ανταπόκριση για τη διεξαγωγή του αγώνα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Βόλου έχουν σταθεί δίπλα μας. Βέβαια, υπάρχουν και οι ιδιώτες που στηρίζουν την προσπάθεια όπως είναι ο μέγας χορηγός της Ανάβασης τα Καύσιμα AEGEAN του Νίκου Καραλή, αλλά και των υπολοίπων χορηγών που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ένας τέτοιος μεγάλος αγώνας».

gif-aegean-728

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις