Υπογράφηκε η σύμβαση του Ολυμπιακού Β. με το Δήμο για τη Νεάπολη

Το γήπεδο της Νεάπολης θα είναι η έδρα του Ολυμπιακού από την προσεχή Κυριακή και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η ΠΑΕ υπέγραψε τη σύμβαση με τον Δήμο Βόλου, καθώς τήρησε όλα όσα ζήτησε η δημοτική αρχή, με την κατάθεση και της εγγυητικής των 30.000 ευρώ.

Στο γήπεδο, ως γνωστόν, έγινε επισπορά του χλοοτάπητα, ο γεωπόνος άναψε το «πράσινο φως» για τη χρήση του γηπέδου και την Κυριακή το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας θα οριστεί στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί και πάλι εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος μετά από έξι μήνες και από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος με τον Αλμυρό στο Πανθεσσαλικό. Θυμίζουμε, πως από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι σήμερα, ο Ολυμπιακός έδωσε επτά φιλικά παιχνίδια εκτός Βόλου και έξι επίσημα ματς (τα τρία ως γηπεδούχος), επίσης μακριά από τον Βόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: “Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι διαδικασίες για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης, καθώς υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κάτι που σημαίνει ότι από την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνίζεται κανονικά στο Στάδιο της Νεάπολης.

Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου κ. Ανδρέα Ζέρβα για την συνεργασία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις