Η επίθεση σκοράρει, αλλά η άμυνα…

Το καταπληκτικό γκολ του Χοακίν Τόρες, με το οποίο ο Βόλος προηγήθηκε στο σκορ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, δεν στάθηκε ικανό να δώσει στους «κυανέρυθρους» το θετικό αποτέλεσμα. Η «Ένωση» επιβλήθηκε με 3-2, σ’ ένα παιχνίδι, πάντως, που είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζαχαριάδη.

Θα πρέπει, ωστόσο, να σταθούμε στο γεγονός πως οι «κυανέρυθροι» αγωνίστηκαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής, με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μουνίθ, για μαρκάρισμα πάνω στον Μάνταλο.

Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο πάλεψαν με στόχο να κρατήσουν- τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας- χωρίς όμως να το πετύχουν. Από τη μία η ποιότητα των παικτών της ΑΕΚ, από την άλλη η κούραση από το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες, ήρθε η ήττα, τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να μένει στους εννέα βαθμούς.

Πάντως, θα πρέπει να προβληματίσει τους «κυανέρυθρους» το ότι δέχονται με ευκολία γκολ, σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Στα τρία τελευταία ματς, με Ξάνθη, Ατρόμητο και ΑΕΚ, οι αντίπαλοι σημείωσαν από τρία τέρματα. Όπως είναι λογικό, με τέτοιο απολογισμό είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Επιθετικά, ωστόσο, η ομάδα βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, όπως κάνει σε όλα τα ματς (πέτυχε πέντε γκολ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις